Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit feestje in Den Bosch wil je niet missen: de Top 2000 Live!

Aangeboden door Mainstage Brabanthallen 29 november 2019

Kijk jij ook zo uit naar de laatste weken van dit jaar? Naast een hoop fijne momenten thuis met familie en vrienden, vind je in de resterende maanden van dit jaar een hoop gezelligheid in en rondom Den Bosch. We lichten de komende weken vijf toffe evenementen uit, die ervoor zorgen dat jouw 2019 spetterend eindigt! Met vandaag: de Top 2000 Live in Mainstage Brabanthallen. 

Het is voor veel Bosschenaren hét moment van de feestdagen: de Top 2000. Ieder jaar leven we toe naar de laatste decemberdagen waarin Radio 2 klassiekers van vroeger en nu laat horen. Vanaf 25 december is het weer voor de radio (of voor de buis) kruipen, want dan hoor je zes dagen lang non-stop muziek. Maar je kunt dit feestje nu ook live meemaken: twintig jaar na de eerste uitzending op Radio 2, zorgt de Top 2000 Live Band opnieuw voor een te gek muzikaal feest in het theater.

Tekst loopt door onder foto. 

Top 2000 Live Band
De Top 2000 Live Band. Foto: Danny van den Berg

Top 2000 in real life

Maar hé, hoe tof is het als je de Top 2000 live kunt meemaken?! En dan bedoelen we niet in de Radio 2-studio, maar gewoon real life in ons eigen Den Bosch. Blok vrijdag 27 december maar in de agenda, want de Top 2000 Live Band komt naar Mainstage Brabanthallen! Zij zorgt voor een te gek muzikaal feest met een nieuwe setlijst. En ja, uiteraard hoor je herkenbare nummers die je het ultieme Top 2000-gevoel geven.

Vocals van Tjindjara

William Kersten zorgt samen met Tjindjara (bekend van The Voice 2018) voor de leadvocals, Bas de Groot is de zanger/gitarist. Opnieuw is een heerlijke selectie gemaakt uit de grootste rock-, pop-, soul- en nederbeathits. Dat wordt meezingen op 27 december! Wil jij dit eindejaarsfeestje niet missen? Koop dan via deze link je kaartje. Meer info over de avond is te vinden op de website van Mainstage.

Er is nog veel meer te doen

En, o ja: er is de komende weken nog veel meer te doen in Den Bosch en omstreken! Wil je met de kids op pad? Koop tickets voor 30 december in Mainstage voor de familiemusical Peppa Pig. Heb je zin in een avondje-uit met je partner? En ben je stiekem best wel fan van Michael Jackson? Regel dan een oppas voor vrijdag 3 januari of zaterdag 4 januari en koop je kaarten voor de show ‘Thriller Live‘, eveneens in Mainstage Brabanthallen.

Maar goed, eerst is het tijd voor de Top 2000 Live Band. En of dat een feestje wordt, luister maar eens:


Meer over Mainstage Brabanthallen ontdekken?

Mainstage Brabanthallen poppodia

Gesloten08:30 - 16:30

Diezekade 2, Den Bosch

Bekijk meer:poppodia

adv.