Op zoek naar een hippe coupe: ga naar Kappers met Stijl ✂

Aangeboden door Kappers met Stijl 30 november 2017

Een lila kleurtje, grijze spoeling en fijne herfsttinten: dit alles kun je je laten aanmeten bij Kappers met Stijl aan de Pettelaarseweg. De kappers dagen zichzelf continu uit en zijn altijd met nieuwe trends, kleuringen en creativiteit bezig – en dat zie je!

Kappers met Stijl is vanaf november aangesloten bij Mijnkapper.today. Dat is een samenwerkingsverband van negen kapsalons in de regio. Eigenaar Patrick Janssen: “We zoeken synergievoordelen, inspiratie en gemak. We groeien rustig maar gestaag. Deze kapsalon is zo’n gave aanvulling op het netwerk!”

Remco is teamleider van het team dat al jarenlang hetzelfde is en dat voelt vertrouwd voor de klanten. Remco vertelt: ”We houden ervan om te zorgen dat mensen gaan stralen na hun knipbeurt, daar doen we het voor. Ook de gesprekken die op gang komen zijn heerlijk om naar te luisteren!”

Kappers met Stijl
Kappers met Stijl
Kappers met Stijl

Knippen volgens de laatste trends

Zin om je familie te choqueren tijdens het kerstdiner? Ook dan kun je bij Kappers met Stijl terecht. Van simpele highlights tot rigoureuze coupes: letterlijk alles kan. Het team van Kappers met Stijl geeft je graag advies over bepaalde kleuren, wat je wel of niet zou staan en helpt in het beslissingsproces (en dat heb je soms nodig): bijvoorbeeld bij dit hippe funky kapsel!Waar halen de kappers inspiratie vandaan?

Uit Barcelona bijvoorbeeld! Een flinke delegatie van Mijnkapper.today ging nieuwe knip- en stylingtechnieken spotten op Goldwell Color Zoom 2018, dat dit jaar in Barcelona werd georganiseerd. Wil je zien hoe dat eraan toe ging? Bekijk hieronder het filmpje.

Kappers met Stijl kappers

vandaag gesloten

Pettelaarseweg 186H, Den Bosch

Bekijk meer:kappers

Meer over

Doen