Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oké, dit is té gek: de Margriet Winterfair komt wéér naar Den Bosch!

Aangeboden door Mainstage Brabanthallen 19 november 2019

Kijk jij ook zo uit naar de laatste weken van dit jaar? Naast een hoop fijne momenten thuis met familie en vrienden, vind je in de resterende maanden van dit jaar een hoop gezelligheid in en rondom Den Bosch. We lichten de komende weken vijf toffe evenementen uit, die ervoor zorgen dat jouw 2019 spetterend eindigt! Met vandaag: Margriet Winterfair 2019 in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Dit evenement is natuurlijk een begrip in heel Nederland. Vraag het je zus, moeder, buurvrouw of oma: iedereen, maar dan ook echt íedereen, kent de Margriet Winterfair! Dit evenement is hét grootste en gezelligste winterfeest om inspiratie op te doen voor de feestdagen en vindt plaats van vrijdag 22 tot en met donderdag 28 november.

Tekst loopt door onder foto. 

Margriet Winterfair
Margriet Winterfair 2018 in de Brabanthallen. Foto: Libéma

Eindeloos inspiratie opdoen

Mocht je toch even gemist hebben wat de Margriet Winterfair precies inhoudt: je komt hier helemaal in het feestdagengevoel en kunt eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Nog geen idee wat je aan doet tijdens de kerstdagen? Bezoek dan de modeshows om inspiratie op te doen! Ben jij de chef-kok tijdens kerst? Dan kun je je kerstmenu alvast samenstellen zodat ze thuis allemaal verrast worden!

Optredens van veel bekende artiesten

Het leuke is dat je eind december tijdens het kerstdiner kunt vertellen dat je een hoop BN’ers hebt gespot. Zo komen onder meer Alain Clark, Do, Trijntje Oosterhuis en 3J’s zingen en zijn er interviews met Erica Terpstra, Ellie Lust, Esther Verhoef en Ronald Giphart. Ook zijn er huiskamerconcerten en cabaretvoorstellingen en er worden masterclasses gegeven. Erg boeiend en afwisselend dus!

Tekst loopt door onder foto’s. 

Margriet Winterfair 2018 in de Brabanthallen. Foto: Libéma
Margriet Winterfair 2018 in de Brabanthallen. Foto: Libéma
Margriet Winterfair 2018 in de Brabanthallen. Foto: Libéma

Wiewatwaar

En nee, je hoeft er dit jaar níet ver voor te reizen! Spring op de fiets (of in de auto) en meld je een of meerdere dagen in de Brabanthallen. De Margriet Winterfair is dus van 22 tot en met 28 november. Een kaartje bestel je via deze link. De openingstijden zijn elke dag van 10.00 tot en met 18.00 uur, de deuren gaan om 9.30 uur open. Een kop koffie en Bossche bol zijn verkrijgbaar tijdens het evenement, dus je dag begin je helemaal in Bossche sferen 🙂 Alle praktische info over de Margriet Winterfair 2019 is te vinden op de website.

Er is nog veel meer te doen

En, o ja: er is de komende weken nog veel meer te doen in Den Bosch en omstreken! Wil je met de kids op pad? Maak ze dan vast warm voor hét kinderfeest van het jaar in Autotron. Daar is op 23 en 24 november het evenement Sint on Ice te bewonderen. Kijk je elk jaar reikhalzend uit naar de Top 2000? Beleef het dan nu zelf, want op 27 december komt de Top 2000 Live Band naar Mainstage Brabanthallen. Voetjes van de vloer en gaan!

Hoe leuk wordt Margriet Winterfair 2019?

Maar goed, eerst is het tijd voor de Margriet Winterfair! Nog nooit geweest? Bekijk deze video van 2018 om alvast een beeld te krijgen van alles wat je te wachten staat:

Lees ook:

sint on ice

Dit is hét familie-uitje van 2019: Sint on Ice met… Jim Bakkum!

Kijk jij ook zo uit naar de laatste weken van dit jaar? Naast een hoop fijne momenten thuis met fami...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mainstage Brabanthallen. Meer over Mainstage Brabanthallen ontdekken?

Mainstage Brabanthallen poppodia

Gesloten08:30 - 16:30

Diezekade 2, Den Bosch

Bekijk meer:poppodia

adv.