Lege flessen over? Bij Coop komt je statiegeld het beste terecht!

Aangeboden door Supercoop/Coop Paanakker 8 maart 2018

Samen sta je sterk. Coop denkt daar precies zo over en daarom hebben ze een statiegeldactie in het leven geroepen. Heb of weet je een goed doel dat extra geld kan gebruiken? Zorg dat ze nu worden ingeschreven en win!

Hoe werkt het?

Het hele jaar door organiseert Coop statiegeldacties voor wisselende Nederlandse lokale goede doelen, zo ook in Den Bosch. Jij kunt in de winkel heel eenvoudig je statiegeld schenken door op een donatieknop te drukken of een statiegeldbonnetje in te leveren. Coop verdubbelt vervolgens het bedrag dat wordt ingezameld. De afgelopen jaren doneerden klanten en Coop samen al meer dan 1,6 miljoen euro (!!). Doen dus!

Dit zijn de spelregels

Je kunt je als goed doel aanmelden als je in het bezit bent van een klantenkaart én als je voldoet aan de volgende spelregels: je bent een echte Bosschenaar, je hebt een sociaal-maatschappelijk en betrokken karakter, je bent bereid om mee te werken aan promotieactiviteiten in relatie tot de statiegeldactie, je bent in staat het concrete bestedingsdoel aan te geven en de uitgaven te onderbouwen. Verder is het de bedoeling dat je geld doneert aan een goed doel uit ons kikkerlandje en mag het niet commercieel, religieus of politiek van aard zijn. Wil je alles nog een keer doornemen? Check dan hier de actievoorwaarden.

Aanmelden doe je zo

Elk kwartaal start een nieuwe statiegeldactie, maar een goed doel aanmelden kan het hele jaar door. Schrijf je snel in want de eerstvolgende statiegeldperiode start elk kwartaal en de eerstvolgende actie start in april. Heb je je al aangemeld? Je krijgt via de mail een bevestiging van je aanmelding. Coop sorteert alle aanmeldingen en kiest uit al die toppers één goed doel. Zodra de supermarkt een knoop heeft doorgehakt, kan iedereen statiegeld doneren. Dat doe je door op jouw goede doel te klikken bij het inleveren van de flessen. Superhandig!

Supercoop/Coop Paanakker supermarkten

Nu open08:00 - 21:00

Buitenpepersdreef 353, Den Bosch

Bekijk meer:supermarkten