Lees hier waarom je écht naar het kerstparadijs van GroenRijk Den Bosch moet!

Aangeboden door GroenRijk Den Bosch 11 november 2017

It’s the most wonderful time of the year: ja mensen, de Kerst komt er weer aan! Dat betekent dat je volop mee mag blèren met kersthitjes, je over een kleine maand de kerstboom mag gaan optuigen en overal in huis kerstmannen mag plaatsen. Daar heb je natuurlijk wel wat fijne kerstspullen voor nodig en GroenRijk helpt je daarmee.

Christmasvibe

Bij GroenRijk denk je wellicht aan een tuincentrum vol met kamerplanten en bloembollen, maar bij GroenRijk Den Bosch kun je terecht voor zóveel meer. Kies bijvoorbeeld voor een gezellige high-tea in de lunchroom, een workshop passend bij het jaargetijde en dus ook voor een complete kerstbeleving kun je hier binnenstappen.

Als je het speciaal ingerichte Kerstparadijs binnenloopt, waan je je direct in een behaaglijke temperatuur, een gezellig sfeertje en krijg je spontaan zin in de Kerst. Er is een gezellig hoekje inclusief swingende ijsberen waar kinderen zich kunnen vermaken – handig, kun jij als ouder even relaxt je kerstinkopen doen. Er zijn zóveel sfeerartikelen dat keuzestress heel normaal is, je hoort fijne kerstdeuntjes op de achtergrond en je kijkt je ogen uit bij de miniatuur Lemax huisjes die volledig in Kerststijl zijn ingericht. Kortom: kerstinkopen doen bij Groenrijk Den Bosch wordt een daguitje!

(tekst loopt door onder de foto’s)

Kerst GroenRijk Den Bosch
Kerst GroenRijk Den Bosch
Kerst GroenRijk Den Bosch
Kerst GroenRijk Den Bosch
Kerst GroenRijk Den Bosch
Kerst GroenRijk Den Bosch
Kerst GroenRijk Den Bosch

KerstOetel

Kerstfanaten kunnen hun geluk niet op, want er is nog véél meer te beleven in het kerstparadijs. Je kunt op de foto met je vrienden of familie op een heuse arrenslee – geheel in een winterse setting. Ook leuk: als je de foto op de Facebook van GroenRijk Den Bosch plaatst, maak je kans op een cadeaubon van €25,- en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Verder heb je een giga-aanbod aan kunstkerstbomen en op het einde van deze maand komen daar echte kerstbomen bij.

Geloof het of niet: er is zelfs een KerstOetel aanwezig en die zijn zeer gewild volgens eigenaar Peter Stolzenbach. ”Mijn dochter heeft het idee bedacht om een KerstOetel uit te brengen en deze hebben we nu in de winkel liggen. Ik kan je vertellen, ze vliegen de deur uit!” Wil jij ook zo’n leuke KerstOetel in huis hebben? Ben er snel bij want op = op 😉

Kerst Groenrijk
Je kunt bij GroenRijk Den Bosch zelfs een heuse KerstOetel kopen

GroenRijk Den Bosch tuincentra

nu gesloten09:30 - 18:00

Graafseweg 244-246A, Den Bosch

Bekijk meer:tuincentra