Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Tijdens de Atelierroute kun je bij meer dan 90 kunstenaars binnen kijken

Aangeboden door Stichting STOK 19 september 2018

Aankomend weekend is het alweer tijd voor de dertiende editie van de Atelierroute. Tijdens deze prachtige route kun je binnenkijken bij maar liefst meer dan negentig kunstenaars. Prikkel je culturele zintuigen en ga op pad!

Op zaterdag 22 en zondag 23 september zijn alle deelnemende ateliers open van 11.00 tot 18.00 uur. Na het succes van de vorige editie, worden deze keer weer Atelierroute-taxi’s ingezet, die je van en naar de ateliers rijden. Handig! Wij zetten zeven supertoffe ateliers voor je op een rijtje:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Arjan van Arendonk

Arjan van Arendonk
Foto: Arjan van Arendonk

Opvallend aan de schilderijen van Arjan van Arendonk is het gebruik van bedrukte stoffen als ondergrond. Zijn visie is dat kunst vooral ‘dichtbij’ is en hij transformeert alledaagse producten graag tot prachtige kunstwerken. Zien? Dat kan!

  • Waar? Willem Twee Fabriek | Boschdijkstraat 100

Manita Kieft

Manita Kieft
Foto: Manita Kieft

Als beeldend kunstenaar en vormgever werkt Manita Kieft vooral in keramische technieken. De toepassing van fotografie op keramiek is karakteristiek voor haar werk. Inhoudelijk zijn de dagelijkse rituelen en de daaraan gekoppelde gebruiksvoorwerpen de rode draad. Prachtig vormgegeven! Deze pareltjes kun je tijdens de Atelierroute zelf komen bekijken.

  • Waar? Willem Twee Fabriek | Boschdijkstraat 100

Sacha Goossens

Sacha Goossens
Foto: Sacha Goossens

Kinderen intrigeren Sacha Goossens: ze zijn origineel, oorspronkelijk en onbevangen. Ze zien iets bijzonders in kleine alledaagse dingen en fantaseren erop los zonder te verdwalen. Sacha maakt de mooiste, dubbelzinnige foto’s met kinderen in de hoofdrol.

  • Waar? GZG-terrein | Burgemeester Loeffplein 70d

Romy van Rijckevorsel

Romy van Rijckevorsel
Foto: Romy van Rijckevorsel

Romy van Rijckevorsel is beeldend kunstenaar en ze vindt het belangrijk om een bepaald gevoel of sfeer uit te drukken. Je mag je eigen verbeelding gebruiken om in te vullen wat je wil zien!

  • Waar? Het Kruithuis | Citadellaan 7

Frank Willems

Frank Willems
Foto: Frank Willems

Frank Willems put inspiratie uit zijn persoonlijke ervaringen, maatschappelijke- en politieke onderwerpen. Hij brengt deze op kinderlijke en humoristische wijze aan het licht, omdat hij je tot denken wil aanzetten.

  • Waar? Noorderkunstlicht | Vijfde Rompert 35

Bert Poulisse

Bert Poulisse
Foto: Bert Poulisse

Bert Poulisse maakt graag gebruik van materialen als baksteen, gebrand hout, smeedijzer en brons. Zijn beelden bestaan uit verschillende lagen en daardoor ontstaan architectonische vormen – prachtig om te zien!

  • Waar? Noorderkunstlicht | Vijfde Rompert 35

Jan Wijers

Jan Wijers
Foto: Jan Wijers

Sinds 1985 is Jan Wijers beeldend kunstenaar. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn naaste omgeving en uit zijn fantasie. Humor speelt in zijn werk een grote rol. De expressieve beelden zijn zonder de bekende vrolijke kleuren, maar met goed getroffen persoonlijkheidskenmerken en ze zijn humoristisch uitgebeeld. Tof!

  • Waar? Admiraliteitslaan 414

Wil je graag meer weten over de andere deelnemende kunstenaars en ateliers? Kijk dan op deze website en stippel vast je route uit!

Lees ook:

18052_HerborenPRBeeld_5HR

Opmerkelijk: zo heb je het Kruithuis nog nooit gezien

Wil je dit weekend eens een keer héél wat anders doen? Ga dan naar het Kruithuis. En wel hierom: 29 ...

Meer over Stichting STOK ontdekken?

Stichting STOK dienstverlening

Geopend12:00 - 17:00

Citadellaan 7 , Den Bosch

Bekijk meer:dienstverlening
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.