Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jawohl! Het Oktoberfest komt dit jaar terug en deze artiesten treden op

Door Marèl Holtermans 12 mei 2019

Om het Oktoberfest te vieren, hoef je ook dit jaar niet helemaal af te reizen naar Duitsland. Je kunt je lederhösen of dirndl-jurk gewoon hier in Den Bosch aandoen, want het festijn komt in oktober terug! 

De Bossche variant van Oktoberfest heeft alles wat het festijn in Duitsland ook heeft, maar dan wat kleiner. Denk aan bier, braadworsten, schlagermuziek en natuurlijk dirndl’s. Afgelopen keer werd het feest voor het eerst in Den Bosch gehouden, en het was een groot succes. Binnen no time waren de kaartjes uitverkocht en stond half Den Bosch op zijn kop.

Artiesten

Dit keer wordt het festijn nog iets groter en treden er extra veel artiesten op. Zo komt radio-dj Sander Lantiga naar de tent en springt ook Domien Verschuren achter de dj-boot. Tegen onze collega’s van het BD zei organisator Martijn Verbeek: “Als we heel snel door de kaarten heen zijn, kunnen we kijken of we meer kaarten kunnen regelen, met bijvoorbeeld een grotere tent.” YES please!

Meer zitplaatsen

Hoewel de eerste editie een groot succes was, past Martijn toch een paar dingen aan: “We merken dat er op zaterdagmiddag een ander publiek komt, dat bijvoorbeeld vaker wil zitten. We gaan dus zorgen voor meer zitruimte.”

“Vorig jaar wilden we al een transparant dak in de tent, maar het doek ging vlak voor de start kapot. Dit jaar gaan we dus weer voor een transparant dak, zodat je mooi zicht hebt op de Sint-Jan.”

Viel Spaß!

Lees ook:

Bossche Suikeroom

Filmopnames bij Bossche Suikeroom? Lees hier waarom er een cameraploeg in de stad was

Heb je een filmploeg gespot in de stad? Dat kan kloppen! Bossche Suikeroom was een halve dag de film...
Raadskelder

[VIDEO] Pop de champagne! Dit restaurant is gekozen tot Beste Culinaire Hotspot door RTL4

De confetti, (kinder)champagne en taart kan uit de kast bij restaurant Raadskelder, want het is verk...
Carmen Hendriks tv-programma's

Terugkijktip: Bossche Carmen plaatst hilarische tattoo bij MTV’s Just Tattoo Of Us

Ken jij MTV-programma Just Tattoo Of Us? Bij de bizarre show bedenken twee vrienden, geliefden of vi...

Meer over

Doen Getipt

adv.