Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Den Bosch

Aangeboden door FÏNLEY 27 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Den Bosch. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Verras je dierbare bij Joris’ Kerstboom

joris-kerstboom
Foto: Joris Kerstboom

He’s back! Heb je een boodschap voor je grote liefde? Wil je deze kerst een dierbare in het licht zetten of sorry zeggen? Dat kan! Tv-programma Joris’ Kerstboom komt terug naar Den Bosch. Op zondag 8 of 15 december kun je een dierbare uit jouw omgeving in het licht zetten. 

Borrelen bij Borrelcafé Jij & Ik

©Yourlittleblackbook.me

Een rustig weekend voor de boeg? Ga er dan alsnog lekker op uit. Maak een rondje door de stad en geniet na afloop nog van een lekker drankje bij Borrelcafé Jij & Ik. Tip: de zaak schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Bezoek het Bosch Winterparadijs

winterparadijs
Het Winterparadijs op de Parade

Yes! De Parade wordt in december weer omgetoverd tot Bosch Winterparadijs. Dit is dé plek om samen te zijn met familie, vrienden of andere dierbaren. Ben jij een schaatsheld? Neem je schaatsen dan mee, want er is ook een ijsbaan waar je je lekker kunt uitleven. Je kunt op zondag 8 december voor het eerst terecht bij het winterparadijs in hartje Den Bosch.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.