Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 7 feestjes en evenementen wil je niet missen dit weekend

Door Marèl Holtermans 11 juli 2019

Wat een feest! Het is weer bijna weekend en dat gaan we natuurlijk vieren met dansjes, evenementen en meer. Waar kunnen we jullie vinden? Misschien op een van deze 7 feestjes: 

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Costa del Sol I Schuimparty

Foto: Facebookpagina Costa del Sol I Schuimparty

Waar is dat feestje? Bij P79 dit weekend! Daar wordt een schuimparty gehouden. Bij dit feestje word je voor één avond getransporteerd naar de Costa del Sol. Trek je badpak onder je outfit aan en neem een wegwerpcamera mee (mobiel is niet zo handig). Het feestje is op vrijdag 12 juli van 23.00 – 04.30 uur. De entree is € 7,50.


Meer over P79 ontdekken?

P79 cafés

Gesloten22:00 - 03:30

Markt 79, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

Levenslied Den Bosch 2019

De Markt staat dit weekend helemaal in het teken van het Nederlandse lied. Grote artiesten als John de Bever en Marianne Weber staan op het podium. Gelukkig werkt het weer ook mee! Levenslied Den Bosch is zaterdag en zondagavond op de Markt.

Buitenbios | The Professor and the Madman

De buitenbios van de Verkadefabriek is terug. Dat betekent dat we elke zaterdag films kunnen kijken. Deze week kun je de film The Professor and the Madman zien. Op de Facebookpagina van het evenement lezen we de volgende omschrijving:

Halverwege de 19e eeuw start Professor James Murray (Mel Gibson) met het samenstellen van de eerste editie van het Oxford English Dictionary. Murray en zijn comité motiveren via een oproep zoveel mogelijk burgers om een woord in te sturen. Van ene Dr. William Chester Minor (Sean Penn) ontvangen ze er 10.000. Wanneer Murray hem persoonlijk wil bedanken komt hij er achter dat Minor in een gesticht voor krankzinnigen wordt behandeld voor het plegen van een moord.

De voorstelling begint om 22.00 uur en een kaartje kost € 9,50.


Meer over Verkadefabriek ontdekken?

Verkadefabriek bioscopen

Gesloten11:00 - 00:00

Boschdijkstraat 45, Den Bosch

Bekijk meer:bioscopen

De Kleine Bossche Platenbeurs

kleine bossche platenbeurs den bosch
Foto: Unsplash | Yaroslav Blokhin

Je kunt dit weekend ook naar De Kleine Bossche Platenbeurs. Wat dat nou eigenlijk wil zeggen? Het hele Burgermeester Loeffplein staat vol met kraampjes waar je alle soorten platen kunt inslaan. Volgens de Facebookpagina van het evenement is dit ‘hét Bossche muziekfeestje’. Op de platenbeurs zijn heel veel kraampjes waar jij op zoek kan naar dat ene bijzondere album.

Of je nou van klassiekers of van moderne popmuziek houdt, er is voor iedereen wat te vinden. Natúúrlijk kun je ook naar verschillende songs luisteren en is er een hapje en drankje. Kortom: een ongedwongen evenement waar je misschien wel een schat vindt.

De Kleine Bossche Platenbeurs is gratis.

Den Bosch Free Tour

werken den bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Je denkt misschien dat je de stad al op je duimpje kent, maar er zijn nog geheimen over Den Bosch die maar weinig mensen weten. Niet voor niets hebben we de rubriek Bosch’ Mysterie. Ook tijdens de Den Bosch Free Tour kun je veel leren. (Her)ontdek je stad en maak indruk op je vrienden met je kennis. De tour wordt in het Engels gehouden. Wil je meelopen? Zorg er dan voor dat je zondag om 12.00 uur bij de Drakenfontein staat.

Dansen in de Tijdmasjien

Foto: Facebookpagina Dansen in de Tijdmasjien

We stappen dit weekend allemaal in de tijdmachine en gaan terug naar de jaren ’60 en ’70. Dus trek die hoge kousen maar aan en zing gerust mee!


Meer over Bossche Brouwers aan de Vaart ontdekken?

Bossche Brouwers aan de Vaart cafés

Gesloten20:00 - 01:00

Tramkade 29, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

Opening Pluktuin

Foto: Facebookpagina Opening Pluktuin

Hé, dat is leuk! Er wordt een nieuwe pluktuin geopend in Den Bosch. Dat wordt feestelijk gevierd met Frank Wilmink. Hij vertelt alles over het boeiende leven van de bijen. Indien mogelijk kun je ook een bij van dichtbij zien in een kijkkast. De opening is zaterdag van 14.00 – 16.00 uur in Orthen.

Lees ook: 

kleine bossche platenbeurs den bosch

Platenliefhebbers verzamel u! Dit weekend is De Kleine Bossche Platenbeurs

Yes! Het is weer bijna tijd om de platencollectie aan te vullen, want de De Kleine Bossche Platenbeu...
supervette evenementen

5 x deze supervette evenementen willen we in Den Bosch óók

Goed, in Den Bosch kunnen we ons prima vermaken met leuke feestjes. Jazz in Duketown, Bourgondisch '...

Nu. Even. Niet: op deze 7 plekken wil je geen bekenden tegenkomen!

Den Bosch is een bruisende stad, maar ergens ook nog steeds een dorp. Niet zelden kom je tijdens een...
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.