Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De stoomtrein komt weer naar Den Bosch! En dit keer een wel heel bijzondere…

Aangeboden door ModeltreinCenter 14 februari 2020

Tjoek tjoek! Wie dol is op stoomtreinen en zaterdag 25 april nog niets te doen heeft, mag deze datum nu meteen in de agenda blokken. Die dag kun je instappen voor het tofste treinritje ooit: een zes uur durende treinrit door de bollenstreek met – heel toepasselijk – de Bossche Bollenexpress.

Martijn Lankhaar, eigenaar van ModeltreinCenter Den Bosch, haalde eerder de grootste stoomlocomotief ooit naar onze stad. Ook organiseerde hij ritjes naar Tilburg en Eindhoven, maar nu heeft-ie een nóg toffere rit bedacht. Op 25 april kun je plaatsnemen in de Bossche Bollenexpress en genieten van het uitzicht in de bollenstreek.

Tekst loopt door onder foto.

Foto: Martijn Lankhaar

Ritje door de bollenstreek 

De opstapplaats is uiteraard Den Bosch, waar de stoomtrein rond 11.00 uur vertrekt. Vervolgens maak je een rit door heel Nederland. Je reist via Tilburg langs grote steden als Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amsterdam en Utrecht en bezoekt tussendoor de bollenstreek (Lisse, Hillegom, Leiden). Rond de klok van zes uur ’s avonds arriveer je weer op Station ‘s-Hertogenbosch.

Bossche Bollenexpress

Iedereen mag mee met de Bossche Bollenexpress. De kosten zijn €79,95 inclusief een Bossche Bol van Jan de Groot en koffie in het oude historische restauratierijtuig. Ook stop je tussendoor voor fotomomenten zodat je de locomotief goed kunt bewonderen. Dat is absoluut de moeite waard: de stoomtrein komt uit 1958 en is Duitsland gebouwd. Kaartjes voor de Bossche Bollenexpress koop je via deze link.

En, ziet dit er niet geweldig uit:

ModeltreinCenter
Foto: ModeltreinCenter

O ja, dan nog even dit: de webshop is onlangs vernieuwd. ModeltreinCenter heeft nog meer gave stoomtreinen en veel meer! Check zeker ook even het carnavalsembleem; veel Bosschenaren kennen de winkel daarvan. 

Lees ook:

Martijn Lankhaar

Vet! Martijn Lankhaar haalt grootste stoomtrein naar Den Bosch

Hij was nog jong toen hij zijn eerste treintje kreeg. Op zijn speelmat liet de toen zesjarige Martij...


Meer over ModeltreinCenter ontdekken?

ModeltreinCenter

speciaalzaken

Gesloten11:00 - 17:30

Vughterstraat 92, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.