Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bosschenaren: wat is jullie favoriete Netflix-serie?

Door Marèl Holtermans 11 augustus 2019

Lekker bingewatchen op Netflix: we love it! Maar ken je het gevoel als je de allerlaatste aflevering van het allerlaatste seizoen van je favoriete serie op Netflix hebt gekeken? Wat nu? 

Netflix

Wij van indebuurt willen een handig lijstje maken met Netflix-tips van Bosschenaren. Daarvoor hebben wij dus jullie hulp nodig! Dus kom maar door met jouw tips over die ene Netflix-serie die we echt allemaal moeten gaan kijken! Stuur een e-mail naar [email protected] of laat jouw tip achter in de comments op Facebook.

Wat moet er op de bingewatch-bucketlist?

Let op! We vinden het vooral heel fijn als je niet alleen een serie of film noemt, maar ook een korte motivatie waarom die serie volgens jou echt op je bingewatch-bucketlist moet. Het kan ook zijn dat we nog contact met je opnemen voor meer informatie. Wellicht zie je jouw favoriete Netflix-serie terug op indebuurt! Alvast bedankt!

Andere streamingdiensten

Het kan zomaar zo zijn dat jouw favoriete serie niet op Netflix maar op Videoland staat. Niet getreurd, er volgen dit jaar ook nog lijstjes van andere streamingdiensten.

Pssst: wil jij ook eens op indebuurt staan voor een andere artikel? Kan! We zoeken voor verschillende rubrieken nog mensen. Wellicht vind je het leuk om over je favoriete plekken in de stad te praten bij onze Leuk volgens Local-rubriek. Of misschien wil je wel je huis laten zien voor de Binnenkijken Bij-rubriek. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of laat een berichtje achter via Facebook.

Lees ook:

spotify

Deze artiesten uit Den Bosch staan op Spotify!

Den Bosch heeft op muzikaal gebied ontzettend veel te bieden. Niet alleen in de kroegen of podia, ma...

Dit zijn nu de vijf populairste liedjes in Den Bosch (en zo kun je het altijd checken)

Tijd voor Shazam! Nee, niet die nieuwe film, maar de app waarmee je snel kunt checken naar welk numm...

Dit is waarom Den Bosch een eigen politieserie moet krijgen

Flikken Maastricht? Flikken Rotterdam? Spangen? Seinpost Den Haag? En nog helemaal geen politieserie...

Meer over

Getipt

adv.