Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x supermooie wandelroutes in Den Bosch van maximaal 15 kilometer

Door Marèl Holtermans 19 juli 2020

Binnenkort begint De Alternatieve Vierdaagse in Den Bosch. Dit is een – de naam zegt het al – mooi alternatief voor de Nijmeegse Vierdaagse, die gecanceld is. Wij spraken eerder met deelneemster Linda. Wil jij ook lekker wandelen dit weekend? Wij hebben een paar mooie wandelroutes voor je op een rij gezet, uitgezocht door RouteYou

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Stadswandeling

We beginnen met een relatief korte route. Deze stadswandeling is in totaal iets meer dan zes kilometer en brengt je naar alle hoogtepunten van Den Bosch. Waar je onder meer naartoe gaat? De Vughterstraat, Keizerstraat, Hinthamerstraat en nog veel meer. Leuke manier om de stad te herontdekken!

De wijken in

Ken je het centrum onderhand wel? Dan kun je ook uitwijken naar de vele mooie buurten die Den Bosch rijk is. Bij deze route ga je onder meer naar Aawijk. Halverwege de tocht kom je bij de Oosterplas, waar je lekker kunt picknicken.

In de natuur

De natuur is misschien wel op zijn mooist in de herfst, als de blaadjes op de grond liggen en de paddenstoelen de weg blokkeren. Heb je dit wonderschone fenomeen dit jaar nog niet gezien? Dan is deze route misschien wel ideaal voor jou! Je doorkruist Het Bossche Broek en loopt langs de Dommel. Heerlijk!

Moerputten

Oud, maar goud! Deze route door de Moerputten is en blijft een plaatje. In totaal is-ie iets meer dan zeven kilometer. Prima manier om de dag te doorbreken! Weet jij nog mooie wandelroutes? Laat het weten in de comments!

Lees ook:

fietsers fietser fietsroutes

Dit zijn de állermooiste fietsroutes in en om Den Bosch

Nieuwe dingen ontdekken? Dat kan héél goed in eigen stad, of nét daarbuiten… Rondom Den Bosch zijn o...

15 x welke fietser ben jij? (in gifjes!)

We kennen ze allemaal: de turbo-elektrische fiets-oma, de boze bellende fietser, de scholieren - wij...

MAG DAT: zelf een ‘verboden fietsen te plaatsen’ sticker op je raam plakken?

Je hebt ze vast wel eens gezien (of misschien heb je er zelf een): bordjes of stickers achter het ra...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.