Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x met deze tips kom jij je weekend wel door

Door Marèl Holtermans 26 maart 2020

Nog heel even en het is weer weekend. De kans is heel groot dat jij thuis blijft en daarom geven we je wat tips om je weekend goed door te komen. Lees je mee?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ga virtueel op stap

wijnbars Den Bosch
Foto: Unsplash / Matthieu Joannon

Het is aankomende vrijdag tijd voor de de grootste digitale vrijmibo van het land. Ook Wijn bij Stijn doet hieraan mee. Op deze manier kun je niet alleen digitaal wat drinken met Stijn, maar draag je ook je steentje bij. Alle donaties gaan naar het Rode Kruis. Enjoy!

Lees een boek van een Bossche auteur

Esther Verhoef
Foto: ANP

Bosschenaren kunnen er wat van: ook op schrijfgebied zijn heel wat stadsgenoten succesvol. Heb je dit weekend weinig te doen, maar wél zin om te lezen? Kies dan voor een boek van bijvoorbeeld Esther Verhoef. Deze Bossche schreef onder andere Labyrint.

Doe mee met de ‘Tussen Kunst en Quarantaine’-challenge

Instagramaccount @tussenkunstenquarantaine is met meer dan vijftigduizend volgers razend populair. Eigenlijk is het heel simpel: kies een kunstwerk, gebruik drie attributen, maak een foto en plaats hem op Instagram met @tussenkunstenquarantaine. Done? Stuur dan ook meteen even een e-mail naar [email protected] met het eindresultaat. Vinden we leuk!

Pubquiz at home

bokbier den bosch weekend café top 100
Foto: Unsplash | Elevate

Zit jij het liefst op zaterdagavond met vrienden in de kroeg voor een pubquiz? Dan hebben we goed nieuws: je kunt nu ook vanuit huis meedoen met een pubquiz en hiermee steun je ook nog eens de horeca. Via een livestream moet je zestig vragen beantwoorden. Je kunt natuurlijk – net als in de kroeg – met je vrienden spelen via een appgroep. Meer informatie over de pubquiz vind je hier.

Doe wooninspiratie op bij Bossche huizen

Foto: indebuurt Den Bosch

Hoe wonen Bosschenaren eigenlijk? Iedere week bezoeken we een ander adresje: nu doen we dat tijdelijk virtueel. Nu jij (waarschijnlijk) veel thuiszit, heb je misschien zin om de boel een beetje aan te pakken. Een ander kleed, een nieuwe plant óf gewoon het een en ander verplaatsen: het kan allemaal. Doe hier alvast wooninspiratie op!

brede haven

Even binnenkijken bij deze stadswoning aan de Brede Haven [foto’s]

Beeld je even in dat je 's ochtends de gordijnen opent en de eendjes ziet zwemmen in het water. Verv...

Binnenkijken bij opruimcoach Merel: ‘Wij willen juist klein wonen’

Via Funda hebben we al eens binnengegluurd bij het huis van opruimcoach Merel, omdat het de kleinste...

Binnenkijken bij Véroni: ‘Ik heb vijftig planten op 30 m²’

Ja, er staan echt vijftig planten in de compacte woning van Véroni den Ambtman (30). En ja, er is (m...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.