Geef je huis een make-over met het gratis kleuradvies van kleurstyliste Monique Arts

Aangeboden door De Kleurenfabriek 14 november 2017

Ben jij na een aantal jaar helemaal klaar met je witte wandjes of heb je een huis gekocht en heb je geen idee wat je met ál die kamers moet? Geen paniek! Je kunt tot eind december gratis de hulp inschakelen van kleurstyliste Monique Arts. Zij gaat samen met jou kijken wat je wensen zijn en hoe ze daar met de nieuwste trends, hippe behangetjes en vooral jouw smaak op in kan spelen.

Denktank

”Al 25 jaar ben ik een denktank voor mensen, een inspirator en ik vind het zó belangrijk dat mensen echt zeggen wat ze zelf graag in hun huis willen. Ik heb al veel diverse mensen ontmoet waarbij ze zelf het gevoel hadden dat ze helemaal vast liepen in het complete interieur. Dan is er bijvoorbeeld een prachtig huis gebouwd en de buitenkant is helemaal af, maar binnen komen ze er gewoon niet uit qua styling, of er zijn constructies technisch niet mogelijk.”

Het fijne van de jarenlange ervaring die Monique heeft opgebouwd, is natuurlijk dat ze ontzettend creatief is en meteen ziet wat wel en niet kan, maar ook het technische aspect beheerst ze volledig. Zo weet ze dat je op bepaalde structuren niet kunt behangen en geeft dan passend advies voor een andere invalshoek. ”Je thuis is voor iedereen anders en vooral heel speciaal. Het is heerlijk om achteraf van klanten te horen dat ze zich fijn voelen in hun huis en dat het nu precies is zoals ze bedoelde, dat geeft me energie!”

Interieurstyling Monique Arts
Kleuradvies door Monique Arts

Fotografisch geheugen

Hoe gaat Monique te werk? ”Ik hoor graag wat de wensen van de klant zijn, of het nou één slaapkamer is of een volledig huis dat in een nieuw jasje gestoken moet worden – alles kan. Als het zo is dat een hele woning aangepakt moet worden, kom ik altijd zelf langs. Op die manier krijg ik feeling met het huis en zie ik ook makkelijk hoe het huis in elkaar steekt. Omdat ik een fotografisch geheugen heb en beeldend kan denken, hoef ik geen foto’s te maken – dat is heel handig. Daarna creëer ik uit de losse pols een aantal ideeën, waarna er gekozen kan worden. Natuurlijk hoeven mijn richtlijnen niet één op één overgenomen te worden en als de klant het nét niet ziet zitten, help ik altijd mee naar een oplossing die wel werkt.”

Bijsturen, afremmen of stimuleren

”Het scoringspercentage is belachelijk hoog omdat we het op deze manier aanpakken. Het advies is geheel vrijblijvend en mensen mogen écht zeggen waar hun voorkeuren liggen – dat is de truc. Wat ik doe is het idee bijsturen, afremmen of juist stimuleren. We kijken samen naar de materiaalkeuze, er zijn heel wat behangetjes die tweehonderd euro kosten, maar ook gave prints van dertig euro; het is maar net wat je wil. Hetzelfde geldt voor de verf – werkelijk alles is mogelijk en ik probeer het altijd naadloos aan te laten sluiten op verlangens van de klant.”

(tekst loopt door onder de foto’s)

Kleuradvies Monique Arts
Kleuradvies Monique Arts
Kleuradvies Monique Arts
Kleuradvies Monique Arts
Kleuradvies Monique Arts

Gratis kleuradvies

Wil jij even die frisse wind door je huis en ben je op zoek naar ideeën waar je zelf wellicht niet zo snel op komt? Dan kun je gratis de hulp van Monique inschakelen! Zij geeft je tot eind december gratis kleuradvies en als je daar gebruik van wil maken, kun je simpelweg De Kleurenfabriek binnenstappen, of contact opnemen via onderstaande bedrijfsgegevens.

De Kleurenfabriek schilders

nu gesloten09:00 - 18:00

Jacob van Maerlantstraat 90, Den Bosch

Bekijk meer:schilders