Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Den Bosch

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Den Bosch. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Geniet van muziek

Theater aan de Parade kaartjes veranderingen beautycollege
Foto: indebuurt Den Bosch

November = muziekmaand! In Den Bosch geniet je deze maand van heel veel muziek in onder meer Theater aan de Parade, Willem Twee Toonzaal en de Verkadefabriek. Trommel je vrienden en familie op, zoek een leuke artiest en relax! 

Borrel bij Café CinQ

fïnley
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

In november is het vaak te koud om buiten te zitten. Bij Café CinQ heb je alsnog het gevoel dat je op het terras zit: het café heeft énorm grote ramen waardoor je elk zonnestraaltje kunt meepakken. Op de menukaart staan lekkere borrelhapjes, zoals nacho’s. Tip: de zaak schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Maak een lekkere wandeling door Het Bossche Broek

bossche broek
Foto: indebuurt Den Bosch

Niet is zo lekker als op zondagmiddag even uitwaaien. En waar kan dat beter dan in Het Bossche Broek? Juist! Ga er even heerlijk op uit met het gezin of vrienden en haal een frissen neus in ons prachtige natuurgebied.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.