Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leren fotograferen met je smartphone? Dit is het nieuwe programma van VU Den Bosch

Aangeboden door Stichting Volksuniversiteit ‘s-Hertogenbosch 17 juni 2020

Bij VU Den Bosch zijn ze helemaal klaar voor komend seizoen (2020/2021). Ze hebben afgelopen periode optimaal gebruikt om te gekke cursussen samen te stellen en die missie is geslaagd. Het nieuwe programma van VU Den Bosch is bekend en je kunt je nu inschrijven.

Wil jij jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van communiceren, assertiviteit of heb je genoeg van je perfectionisme? Dan kun je je inschrijven voor de cursussen ‘persoonlijke effectiviteit’. Ben je liever creatief bezig? Dan is de cursus fotograferen met je smartphone, Pop Art schilderen of bloemschikken iets voor jou. Mocht je dol zijn op wijn er meer over willen leren, dan dan heeft VU Den Bosch ook wat leuks in petto.

Programma VU Den Bosch

Over wijnen gesproken… Misschien komt je dat wel goed van pas als je van plan bent om te emigreren naar bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje. De volksuniversiteit verzorgt betaalbare taalcursussen gericht op het verwerven van spreek-, luister- en leesvaardigheid, waarbij je gaandeweg een basiswoordenschat opbouwt. Ook ben je bezig met het schrijven en de grammatica, en ook de cultuur van het land komt aan bod. Kortom: je leert alles over een ‘vreemde’ taal. Wist je dat de volksuniversiteit maar liefst 13 verschillende talen in het cursusaanbod heeft?

Tekst loopt door onder foto. 

programma vu den bosch
Foto: VU Den Bosch

Voor ieder wat wils

Ook voor de kunst- en cultuurliefhebbers is er een breed aanbod aan cursussen. Zo kun je de geschiedenis induiken, filosoferen over het leven of alles leren over klassieke en nationale muziek. Al met al: er zit voor iedere Bosschenaar wat tussen!

Kosteloos annuleren

Goed om te weten is dat VU Den Bosch vanwege het coronavirus versoepelende annuleringsvoorwaarden heeft vastgesteld. Als jij je inschrijft voor een cursus, kun je nu tijdelijk één dag van te voren kosteloos annuleren. Erg fijn! Daarnaast heeft de volksuniversiteit extra maatregelen genomen om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld om jou een goede cursus te geven!

Het nieuwe programma van VU Den Bosch bekijk je via de oranje button hieronder:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting Volksuniversiteit ‘s-Hertogenbosch. Meer over Stichting Volksuniversiteit ‘s-Hertogenbosch ontdekken?

Stichting Volksuniversiteit ‘s-Hertogenbosch opleidingen

Gesloten09:00 - 12:00

Havensingel 24, Den Bosch

Bekijk meer:opleidingen

adv.