BosschenarenDoen

Dit is er allemaal te doen op de Kerstmarkt 2017 in Den Bosch!

10 november 2017

De Kerstmarkt in Den Bosch moet met 200 chaletjes één van de grootste kerstmarkten van Nederland worden. Het plan is om op 1 december de Kerstmarkt 2017 te starten met een feestelijke opening om 17.00 uur.

De chaletjes vormen de Kerstmarkt die begint op de Hooge Steenweg en door het centrum loopt. Op de Markt vind je het reuzenrad waarin je een ritje kunt maken en van het uitzicht kunt genieten. Vooral in de avonduren, wanneer alle lichtjes aan zijn, is dit een adembenemende ervaring. Voor deze plannen is steun nodig, zo staat te lezen op de website van de Kerstmarkt, om alles door te laten gaan. Vandaar dat we dit schrijven met een slag om de arm.

Parade

Dan de Parade. Wat in elk geval doorgaat, is Joris’ Kerstboom. Joris Linssen staat op 9, 10 en 20 december op de Parade. Ook hier staan chaletjes, zo is het plan, en kun je in de Brasserie die er naast ligt lekker warme chocolademelk drinken.

Sint-Jan

Wat ook zeker is, is dat in onze ouwe trouwe zoals elk jaar een prachtige bewegende kerststal staat, die mede mogelijk is gemaakt door een samenwerking tussen het kerkbestuur en de Efteling. De kerststal in de Sint Jan is één van de mooiste van Nederland.

Overige activiteiten

Verder zijn er plannen voor een schaatsbaan, draaimolen voor de kids, Santa’s House een 3D lichtshow en diverse spelletjes, zoals kerstballen vissen. Hou deze Facebookpagina in de gaten.

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie