Dit is alles wat je moet weten over de Bossche kermis

Door Marloes van Vliet 14 augustus 2018

De opening van de kermis gaat aankomende vrijdag van start, dus waan jezelf tot en met 26 augustus tussen de suikerspinnen, botswagens en grijpkramen. Hier lees je alles wat je wil weten over deze gezellige, Bourgondische kermis.

Jaaa de Turbo Polyp is er weer (doodeng), maar ook de Shaker en het Funhouse zijn van de partij. Weet jij al welke attracties jij sowieso mee gaat pakken? Check hier de volledige lijst met attracties ter voorbereiding.

Openingstijden

Op de openingsdag 17 augustus ben je vanaf vier uur ’s middags welkom tot één uur ’s nachts. Zaterdag 18 augustus start het feest om twaalf uur ’s middags, weer tot één uur ’s nachts. De rest van de week mag je om twaalf uur ’s middags los tot elf uur ’s avonds. Kleine uitzonderingen zijn op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus, dan start de kermis om twaalf uur en gaat ‘ie door tot één uur ’s nachts.

Prijzen

Op de kermis in Den Bosch zijn de ritprijzen nog ouderwets laag. Voor kinderattracties betaal je €1,50 per rit, voor familieattracties €2,- en voor grote attracties €2,50 – met uitzondering van Ultimate, Around the World en Thriller. Maar als je genoeg attracties uitprobeert, lopen de prijzen vanzelf hoog op 😉

(tekst loopt door onder het filmpje van vorig jaar)

Korting

Duur hè, een dagje kermis? Daarom vind je hier een pdf met heel veel kortingsbonnen. Moet je meenemen als je komt.

Hoe kom ik bij de kermis?

Lopend, of met de fiets. Aangezien de kermis van Den Bosch zich bevindt in het centrum, lees: op de markt, op de parade en zijstraten, is het vrij lastig om direct bij de kermis te komen met de auto. Je kunt uiteraard je auto wel hier parkeren.

Voorpret!

Alweer een winnaar! Blijft u zitten, we gaan achteruit! Are you ready? Al deze en andere klassieke kermisgeluiden om je collega’s op kantoor helemaal gek te maken vind je op deze site. En losssss!

Lees ook:

bar-le-duc

Bosschenaren: dit is volgens jullie de ultieme kroegentocht

Een tijdje terug hebben wij jullie een vraag gesteld: hoe ziet jullie ultieme kroegavond in Den Bosc...
Nachos eten

7 x de lekkerste nacho’s in Den Bosch

Chips als avondeten? Yes! Met een bak nacho’s van deze restaurants en cafés zit je helemaal goed. Le...
bossche wijkagent

Hilarisch: de Instagramaccounts van deze Bossche agenten

De wijkagenten in Den Bosch zijn naar eigen zeggen niet (alleen maar?) je vijand. In tegendeel: ze d...

adv.