Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk uitje voor de herfstvakantie: ga met korting naar de dierentuin

Aangeboden door Uitjeskrant.nl 18 oktober 2020

Het is herfstvakantie en dat roept ongetwijfeld de vraag op: wat gaan we doen? Uitgebreid shoppen zit er nu niet in, maar naar de dierentuin mogen we nog wél. Treft dat even, want via Uitjeskrant.nl kun je nu met dikke korting naar Dierenrijk.

Een dagje Dierenrijk is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook volwassenen kunnen er hun lol op! Je staat neus aan neus met de meest bijzondere dieren. Zo ontmoet je ijsberen, flamingo’s, cheeta’s en zelfs berberaapjes. Zijn de kinderen uitgekeken? Dan kunnen ze zelf voor aapje spelen in de speeltuin.

Activiteiten in de herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn er heel veel leuke activiteiten. Zo kun je olifantendrollen stapelen, een versiering maken voor de kraamkamer van de hoogzwangere olifant Htoo Yin Aye én je kunt een jaar lang gratis toegang winnen tot Dierenrijk als je de geboortedatum van het babyolifantje raadt.

Ga nu met korting!

Via Uitjeskrant.nl kun je nu met ruim € 6,- korting naar Dierenrijk: je betaalt maar € 14,70 per ticket! Om je veiligheid te garanderen, is er een maximaal aantal bezoekers per dag toegestaan. Hierdoor wordt het nooit te druk en kun je altijd anderhalve meter afstand houden. Zorg dus dat je je bezoekje vooraf online reserveert. De tickets zijn geldig tot en met 31 december 2020. Je kunt de kaartjes hier meteen aanschaffen.

Let op, de maatregelen van het RIVM zijn er niet voor niets: vermijd drukke plekken en houd anderhalve meter afstand.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uitjeskrant.nl. Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

adv.