Deel II: 5 x uitgaan voor 30 plussers volgens jullie

Door Marloes van Vliet 9 november 2017

We zijn volledig overladen met reacties op het artikel in welke cafés je kunt stappen als je 30+ bent. Daarom hebben we besloten om jullie reacties te bundelen in deel 2 en dit zijn de cafés waar je volgens jullie naartoe moet gaan!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Café de Palm

palm
Foto: Facebookpagina Café de Palm

We ❤ bruine cafés en jullie ook. Café de Palm is een goed voorbeeld van zo’n oldskool café waar je volgens jullie prima naartoe kunt om een avondje te gaan doorhalen als je boven de 30 bent. Er zijn in ieder geval genoeg speciaalbiertjes te bestellen om heel wat avonden mee door te komen 😉

Café de Palm cafés

nu open15:00 - 02:00

Hinthamerstraat 82, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

Koudijs Kafé

koudijskafé
Foto: Koudijs Kafé

Het oh, zo fijne Koudijs Kafé valt ook bij jullie goed in de smaak. Hier kun je eigenlijk altijd wel naartoe om een drankje te drinken; zomers lekker buiten op het terras en in deze koude tijden kun je ook binnen prima vertoeven. Zo zijn er regelmatig leuke events waar je naartoe kunt gaan en waarbij je even flink die heupen los kunt gooien.

Koudijs Kafé cafés

nu gesloten16:00 - 23:00

Tramkade 26, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

Borrelcafé Jij & Ik

jij-ik
Foto: Facebookpagina Jij & Ik

Knus, gezellig en echt Bosch: dat is Borrelcafé Jij & Ik in de Karrenstraat. Maarrr in het weekend ga je volledig l-o-s bij deze fijne kroeg. Shotjes vliegen je om de oren, je kunt de meest foute hitjes aanvragen en er zijn regelmatig vrijgezellenfeesten die de Jij & Ik ook hebben ontdekt. Goed vertoeven voor een avondje tussen de andere dertigplussers!

Borrelcafé Jij & Ik cafés

vandaag gesloten

Karrenstraat 34, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

’t Pantoffeltje

t-pantoffeltje
Foto: Facebookpagina ’t Pantoffeltje

Gezellig drankjes doen op het terras van ’t Pantoffeltje en mensen kijken is een goede start van je vrijdagavond. Hier ga je naartoe als je van lekkere foute hits en van bruine kroegjes houdt. Je kunt er één drankje doen of de kroeg uitspelen: bij ’t Pantoffeltje kan alles!

’t Pantoffeltje cafés

nu open16:00 - 02:00

Korte Putstraat 11, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

Zomers & Zomers

zomers-zomers
Foto: Facebookpagina Zomers & Zomers

Die goeie ouwe Zomers & Zomers blijft in trek bij de doelgroep van dertig jaar en daarboven, zo geven jullie aan. Je kunt hier door tot in de late uurtjes zodat je verzekert bent van een kater de volgende dag 😉

Zomers & Zomers cafés

vandaag gesloten

Karrenstraat 22, Den Bosch

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen