Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lachen, gieren, brullen: 3 x genieten bij de Cabaretavond van Theater aan de Parade

Aangeboden door Theater aan de Parade 5 augustus 2020

Zin in een avondje lachen? Iedere woensdagavond in augustus kun je bij Theater aan de Parade genieten van drie cabaretiers voor een zacht prijsje. Artiesten als Javier Guzman, Lonneke Dort, Kiki Schippers en anderen treden op. Zij zorgen voor een avond vol scherpe grappen en persoonlijke verhalen.

Tijdens deze cabaretavond zie je drie voorstellingen voor €35,-. Je rolt van de ene in de andere show tijdens een avondvullend programma. Daarbij krijg je ook nog eens drie gratis drankjes. Een drankje is bij iedere voorstelling van ‘Dis Nie Normaal‘ inbegrepen bij de ticketprijs. Aangezien je drie voorstellingen bekijkt, krijg je er dus drie. Iedere woensdagavond zijn er drie verschillende talenten te zien die elkaar gedurende de avond afwisselen. Ideaal voor wie niet kan kiezen! De eerste editie met onder andere Jörgen Raymann start op woensdag vijf augustus.

Programma

Tijd om het programma door te nemen. Elke woensdag treden andere artiesten op. Tijdens de shows nemen veel cabaretiers zichzelf op de hak met een flinke dosis zelfspot. Op 12 augustus rol je lachend van je stoel af tijdens de voorstelling met Javier Guzman, Jeroens Clan en Marco Lopes. Rauwe liedjes, scherpe grappen en persoonlijke geheimen komen aan bod. Op 19 augustus geniet je van Kiki Schippers, Beperkt Houdbaar en Lonneke Dort. Deze avond staat in het teken van improvisatietheater, hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers. Als afsluiter de laatste cabaretavond op 26 augustus met cabaretiers Anne Neuteboom, Thijs van de Meeberg en Jochen Otten. De aanstormende talenten en prijswinnaars van de avond laten het publiek lachen om ongemakkelijke situaties, gênante momenten en keiharde realiteit.

Tekst loopt door onder de foto.

Pleinzaal
Foto: David Lamboo Fotografie

Coronaproof

In de zaal is extra ruimte gecreëerd door een aantal stoelen weg te halen, zodat je niet te dicht op andere bezoekers zit. De Pleinzaal is knus ingericht door Happy Vintage, en de Grote Zaal heeft ook een coronaproof make-over gekregen. Door middel van stickers wordt er in het theater richting en afstand aangegeven, zodat de 1,5 meter wordt gewaarborgd. Ook zijn er op verschillende plekken hygiënepunten te vinden, zodat je veilig kunt genieten van de voorstelling.

Dis nie normaal

Theater aan de Parade opent met ‘Dis nie normaal‘ de zalen voor de allerlaatste zomerprogrammering. Na het seizoen sluiten de deuren van het huidige pand definitief, vanwege een complete renovatie. In een bijna ontmanteld theater vol geschiedenis en verhalen zoeken de artiesten in hun shows – op anderhalve meter afstand – naar intimiteit. In de voorstellingen is niets zoals het was of zoals het wordt, oftewel: ‘het nieuwe normaal’.

Meer theaternieuws:

Kirsten van Teijn: ‘Ik was 27 toen ik verliefd werd op een vrouw’

'Dis nie normaal', zo heet het zomerprogramma van Theater aan de Parade. "Dat komt goed uit, want ik...
kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart: deze BN’ers zie je binnenkort in Theater aan de Parade

Wil jij lachen om de grappen van Jörgen Raymann en Javier Guzman of genieten van de acteerkunsten va...
vernieuwde theater aan de parade

Zo komt het vernieuwde Theater aan de Parade eruit te zien

Architectenbureau NOAHH uit Amsterdam heeft de eerste beelden laten zien van het vernieuwde Theater ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Theater aan de Parade. Meer over Theater aan de Parade ontdekken?

Theater aan de Parade

theaters

Gesloten10:00 - 18:00

Parade 23, Den Bosch

Bekijk meer:theaters

adv.