Binnenkijken bij De Dieze tijdens de open dag: gratis sportlessen en heel veel acties

Aangeboden door Onze partners

Iedereen die geïnteresseerd is in sport, bewegen, voeding, gezondheid, vitaliteit en zorg is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het vernieuwde gebouw aan de Dieze. De open dag op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september (13.00-16.00 uur) is een samenwerking tussen alle gebruikers van het pand. Benieuwd wie dat zijn? Lees dan snel verder!

Bijzonder: in het pand De Dieze werkt een groep ondernemers samen als partners. Tijdens de open dag kan jij met ze kennismaken. Mark van Liempd van het Sportcentre vertelt: “De organisaties die vanuit het pand gaan samenwerken hebben het gebouw onlangs tot ‘De Dieze’ gedoopt. Deze naam refereert aan de locatie van het pand en het samengaan van de gebruikers van het pand. De naam gebruiken we voor het stuk rivier tussen Den Bosch en de Maas, vanaf het punt waarop de Dommel en de Aa samengaan met de Zuid-Willemsvaart. En dat gebeurt zo’n beetje onder de Diezebrug in Den Bosch.”

Benieuwd wie ze precies zijn en wat ze doen binnen het pand De Dieze? Check het hier:

Sportcentre de Dieze en Hot Yoga Studio

Sportcentre de Dieze is een sfeervolle luxe sportschool gericht op volwassenen die waarde hechten aan deskundige docenten, goede faciliteiten en een gemoedelijke sfeer. Het grote aanbod van groepslessen is uniek voor Den Bosch! Veel variatie en allemaal onder begeleiding van enthousiaste en deskundige docenten. Er is zelfs een Hot Yoga studio. Bij Hot Yoga wordt de oefenruimte van bovenaf verwarmd door infraroodstraling wat zorgt voor een slank, flexibel en sterk lichaam.

Optimale begeleiding

Bij Sportcentre de Dieze weten we dat op een bepaald moment iedereen een steuntje in de rug kan gebruiken. Daarom heeft men bij De Dieze veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. In de moderne fitnesszaal krijgen de leden (gratis!) begeleiding van een instructeur. En daarnaast is er de samenwerking met de andere gebruikers van het pand. Dit maakt een optimale begeleiding mogelijk met bijvoorbeeld de inzet van fysiotherapeuten, leefstijl coaches en diëtisten.

Graag nodigt Sportcentre de Dieze iedereen uit om tijdens de open dagen een kijkje te komen nemen. Klik hier voor het hele programma van de open dag en de diverse acties.

 • Janet geeft bijzondere sportles: ‘Door de warmte kun je beter ontspannen’

  Soms ontdek je van die sporten waar je toch wel heel erg warm van wordt. Neem bijvoorbeeld de Hot Yoga...

  hot yoga den bosch

Fysio de Dieze

Fysio de Dieze
Foto: indebuurt

Fysio’s Niels en Eus van Fysio de Dieze zijn gespecialiseerd in behandeling van chronische aandoeningen. Ze werken samen met huisartsen, diëtisten en verpleegkundigen. Bij de kennismaking doen zij een uitgebreid (inspannings)onderzoek. Daardoor past het behandelplan met een trainingsprogramma precies bij jouw persoonlijke situatie en chronische aandoening.

 • Theo (70) loopt beter dankzij deze fysiotherapie: ‘Na twee maanden merkte ik al verschil’

  Wist je dat in Nederland maar liefst 8,2 miljoen mensen één of meer chronische aandoeningen hebben? Één daarvan is Theo...

  Fysio de Dieze: Theo

Struijk Audiciens

Struijk Audicien. Foto: indebuurt Den Bosch

Sinds kort is Struijk Audiciens te vinden aan het Werfpad. Bij Struijk kun je altijd terecht voor een gratis hoortest. Met deze test zien ze wat er aan de hand is en hoe erg de gehoorproblemen zijn. Auke van Struijk Audiciens is blij met De Dieze: “De verhuizing bevalt heel goed! We hebben veel ruimte, voldoende kamers en het is mooi licht. En parkeren kan gewoon gratis voor de deur!” Ben je benieuwd naar hoe de ruimte van de audicien eruit ziet? Loop gerust even binnen!

 • Het festivalseizoen is in volle gang! Zo voorkom je gehoorschade

  Dansen tot diep in de nacht met fijne muziek: het festivalseizoen is in volle gang! Maar als je niet uitkijkt,...

Diëtheek

Foto: Marga van Vugt, diëtist Diëtheek Den Bosch

Diëtist Marga van Vugt helpt je op weg naar een gezonde leefstijl. Diëtheek gelooft dat een gezond leven begint bij de juiste voeding. Goede voeding helpt om je gezond en fit te blijven. En soms vraagt de gezondheid om een aanpassing van je voeding. Marga geeft verantwoorde, persoonlijke voedingsadviezen waardoor je deze aanpassing makkelijk kunt doorvoeren. Bij Marga kun je terecht met al je vragen over voeding!

De Oefentherapeut

De oefentherapeuten José Rabou-van Gemert en Marieke van den Wildenberg zijn sinds mei gevestigd in De Dieze. Het aanpassen van je houding en beweging is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar dat is nodig als je vaker last hebt van bijvoorbeeld je rug, bekken, nek, hoofdpijn.

In het dagelijks leven

Samen met de oefentherapeut kijk je hoe je dagelijkse activiteiten en leefstijl invloed hebben op je klachten. Je gaat aan de slag met oefeningen die jou helpen een juiste houding en manier van bewegen aan te leren en dit te integreren in jouw dagelijks leven. José en Marieke zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen met Chronische Pijn en Slaapoefentherapie. Tijdens de Open Dag kan je een afspraak maken voor een gratis houdingscheck!

Leefstijlcoaching

Foto: IN BEELD by Mayke

Met ingang van september is ook Leefstijlcoaching gevestigd in De Dieze. Hier kun je terecht met al je vragen rondom leefstijl en vitaliteit. Er worden groepsprogramma’s aangeboden zoals Coaching op Leefstijl (CooL) en individuele coaching. Elke coach heeft zijn eigen specialisme. Tijdens de open dagen kun je er terecht voor diverse korte workshops rondom voeding, gedrag, beweging en ontspanning.

Classical Pilates by Ernie

Ernie Prevoo werkt al ruim 30 jaar als Mastertrainer in Klassiek Pilates. Zij verzorgt met veel enthousiasme zowel groepslessen als individuele lessen, met en zonder pilatesapparatuur. Ernie is gespecialiseerd in onder meer rug-, nek- en schouderklachten. Ook begeleidt ze je tijdens je zwangerschap, zowel pre- als postnataal. Maar ook het werken naar een gezond, sterk en lenig lichaam is een speerpunt van haar.

Holistisch bewegingsprogramma

Door een doordacht holistisch bewegingsprogramma verbetert pilates de fysieke en de mentale gezondheid van mensen. Met een sterke focus op ademhalingstechnieken. Ernie is een derde generatie trainer. Haar achtergrond, enthousiasme en toewijding maken haar een bijzondere trainer. “Ik heb de mooiste baan van de wereld! Mijn studenten gezonder en gelukkiger zien worden door de beoefening van Klassiek Pilates is een echte beloning.” Tijdens de open dagen zijn er open lessen en demo’s, en mooie aanbiedingen!

PMT voor psychomotorische therapie

Foto: PMT Den Bosch

Berry Jurriëns werkte tien jaar als psychomotorisch therapeut met jongeren en volwassenen in de specialistische GGZ. Twee jaar geleden is hij begonnen met zijn eigen praktijk in Den Bosch en vanaf de zomer heeft hij zijn praktijk fulltime gevestigd bij De Dieze. PMT is een ervaringsgerichte therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van lichaams- en bewegingsgerichte oefeningen door middel van sport en spel.

Persoonlijke doelen

Bij PMT wordt de koppeling gemaakt tussen lichaam (gevoel), de mentale processen (gedachten) en wat je doet (gedrag). Berry werkt met persoonlijke doelen. Je kunt denken aan de volgende (hulp)vragen: omgaan met spanning en stress, omgaan met boosheid en frustraties (agressieregulatie), voor jezelf leren opkomen, verminderen van angstklachten, herkennen en aangeven van grenzen, verminderen van burn-outklachten, en het herkennen en verdragen van gevoel en emoties. Berry gaat niet alleen praten, maar vooral ook doen!

Snooker & Poolcentrum De Dieze

Foto: Pexels

Tijd voor ontspanning! Snooker- en poolcentrum De Dieze is een ideale plek voor een avondje uit. Speel een partij op één van de dertien Clash Competition pooltafels, zes Riley snookertafels, twee biljarttafels en drie dartbanen. Je kunt ook genieten van een hapje of drankje aan de bar. Gezellig!

Sportcentre de Dieze

Werfpad 5, 5212 VJ 's-Hertogenbosch

Nu gesloten

Meer informatie

Sportcentre de Dieze

Werfpad 5, 5212 VJ 's-Hertogenbosch

Nu gesloten

Meer informatie

Sportcentre de Dieze

Werfpad 5, 5212 VJ 's-Hertogenbosch

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Ontdekken: 5 x natuurgebieden rondom Den Bosch”

Ontdekken: 5 x natuurgebieden rondom Den Bosch

Ga naar “Feestdagen in Den Bosch: zo check je makkelijk hoe druk het is in de stad”

Feestdagen in Den Bosch: zo check je makkelijk hoe druk het is in de stad

Ga naar “Slecht weer op komst? 11 x bij deze Bossche terrassen zit je gegarandeerd droog”

Slecht weer op komst? 11 x bij deze Bossche terrassen zit je gegarandeerd droog

In onze gids

Ga naar “Shoarma Hintham”

Shoarma Hintham

 • hinthamereinde 29
 • Restaurants en horeca
 • 16:00 - 01:45

Nu geopend

Ga naar “Johannahoeve Zuivel”

Johannahoeve Zuivel

 • Vliertseweg 1
 • Boerenbedrijven

Nu geopend

Ga naar “Eetbar De Stadt”

Eetbar De Stadt

 • Verwersstraat 42-44
 • Restaurants en horeca
 • 10:00 - 02:00
wijnbars Den Bosch

Nu geopend

Aanbiedingen

Ga naar “Ben je van plan om naar Blokker winkel te gaan?”

Ben je van plan om naar Blokker winkel te gaan?

 • Blokker
 • Geldig t/m 24 mei 2021
Ga naar “Raak Vruchtensiroop van € 3,09 voor € 0,99”

Raak Vruchtensiroop van € 3,09 voor € 0,99

 • PLUS
 • Geldig t/m 15 mei 2021
Ga naar “36 t/m 42 ook in beige Graceland € 24,99”

36 t/m 42 ook in beige Graceland € 24,99

 • vanHaren
 • Geldig t/m 23 mei 2021
Ga naar “Tefal pannen Excellence, Performance en Family 25% korting”

Tefal pannen Excellence, Performance en Family 25% korting

 • Blokker
 • Geldig t/m 24 mei 2021
Ga naar “Blokker Sodawater- maker starterset 2e waterfles gratis € 49,99”

Blokker Sodawater- maker starterset 2e waterfles gratis € 49,99

 • Blokker
 • Geldig t/m 24 mei 2021

Vacatures

Ga naar “Bedieningsmedewerker”

Bedieningsmedewerker

 • Gastrobar 6
 • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “Leerling monteur (m/v)”

Leerling monteur (m/v)

 • Truckland
 • Fulltime
Ga naar “Leerling dakdekker”

Leerling dakdekker

 • Dakbeheer Kieskeurig
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Receptioniste m/v Den Bosch”

Receptioniste m/v Den Bosch

 • Tempo-Team
 • Parttime
Ga naar “Verkoopstylist”

Verkoopstylist

 • Luba Uitzendbureau Den Bosch
 • Fulltime