Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ben jij erbij? Hier zie je binnenkort BN’ers

Aangeboden door Maaspoort Sports & Events 10 oktober 2019

En, staat zaterdag 26 oktober al met rood omcirkeld in jouw agenda? Nog niet? Gauw doen, want het is dan tijd voor de Brabant Trophy in Den Bosch! Maaspoort Sports & Events wordt die dag helemaal omgetoverd tot turnwalhalla en maar liefst 16 topturners laten zien wat ze in huis hebben.

Dat doen de toppers nu in het Duitse Stuttgart, waar ze meedoen aan het WK turnen. Daarna hebben ze even rust om vervolgens naar de allermooiste stad van de wereld te reizen. De organisatie heeft de Europese top weten te strikken voor de Brabant Trophy, waar natuurlijk ook Nederlanders in actie komen.

Brabant Trophy Den Bosch

Ben jij dol op turnen? Of heb je zin in een weekend vol sportspektakel? Ga dan lekker zitten in de sporthal en geniet de hele avond van het nieuwe knock-outtoernooi. Bekende namen als Angelina Melnikova, Ivan Stretovich, Giarnni ReginiMoran, Kelly Simm, Pètro Pakhniuk en Marian Draguslecu gaan de strijd aan met drie Nederlandse duo’s.

Tekst loopt door onder foto. 

brabant trophy den bosch
Het Nederlandse herenteam. Foto: Turnsupporter / Iris van den Broek

Nederlandse toppers

En of de Nederlanders er klaar voor zijn! De turndames haalden eerder deze week op het WK in Stuttgart een ticket voor de Olympische Spelen in Tokyo (2020). In Den Bosch laten Eythora Thorsdottir, Vera van Pol en de Brabantse Tisha Volleman zien waarom ze zo goed zijn. Ze turnen samen met drie bekende heren: Bart Deurloo, Casimir Schmidt en Frank Rijken.

Ook Epke is van de partij

We horen je al denken: en Epke dan? Die is er ook! Niet op de Brabant Trophy zelf, maar tijdens het business evenement ‘Kampioen in 1 dag’ op donderdag 24 oktober. Daar is de Fries gastspreker en vertelt hij over zijn prestaties. Overigens is er nog veel meer te beleven rondom de Brabant Trophy: het Jeroen Bosch Ziekenhuis organiseert een sportmedisch congres en de Bossche turnclub Flik-Flak heeft een Nijntje-beweegprogramma samengesteld voor kids van twee t/m vijf jaar.

Tekst loopt door onder foto. 

brabant trophy den bosch
De Nederlandse dames. Foto: Turnsupporter / Iris van den Broek

Turngala

Zaterdag 26 oktober is het D-Day: overdag zien we zo’n 240 Nederlandse turndames in actie tijdens de Brabant Cup en ’s avonds is het de beurt aan de Europese top tijdens de Brabant Trophy. Het sportevenement wordt op zondag 27 oktober afgesloten met het Turngala Brabant.

Mis dit turnfeest niet!

Geniet van dit turnfeest waar je met je neus bovenop de Europese turntop zit. Een kaartje voor de Brabant Trophy of Turngala Brabant bestel je via deze link.

Lees ook:

brabant trophy

Hoog bezoek op de Brabant Trophy: deze bekende koppen komen naar Den Bosch

Ben jij dol op turnen? Blok zaterdag 26 oktober dan gauw in de agenda, want op die dag is het tijd v...
iris hond

Iris Hond geeft een bijzonder concert in Den Bosch: ‘Wordt een onvergetelijke avond’

Of we fan zijn van Iris Hond? Jazeker! En na zaterdag 23 november helemaal. De pianiste geeft die da...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Maaspoort Sports & Events. Meer over Maaspoort Sports & Events ontdekken?

Maaspoort Sports & Events entertainment

Marathonloop 1, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:entertainment

adv.