Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x doen op eerste paasdag 2020 in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 9 april 2020

Het is bijna Pasen! Er is ondanks de situatie waar we ons nu in bevinden nog steeds genoeg leuks te doen in Den Bosch op eerste paasdag (zondag 12 april), dus maak je borst maar nat. Eitjes klaar? Klikken maar.

indebuurt roept op om je te houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Groene vingers kweken

Lekker naar buiten gaan en de tuin opknappen is nooit een slecht idee. Zin om te DIY’en? Wij zetten een aantal leuke tips voor je op een rijtje.

Paasbrunch

Wie aan Pasen denkt, denkt aan brunchen. (Paas)eitjes, lekkere broodjes, sapjes en een glaasje bubbels. Wij hebben er nu al zin in! We kunnen nu niet buiten de deur brunchen, maar een lekkere brunch bestellen bij een van je favoriete Bossche zaken kan gelukkig wel.

parade zomer terug

Bij deze Bossche restaurants kun je een paasontbijt of -diner voor thuis bestellen

Van een paasontbijt tot een paasbrunch of paas-driegangendiner; we vieren Pasen dit jaar misschien n...

Vrolijke paasspelletjes spelen

Klaar met de paasbrunch en alle paaseitjes in de tuin al gevonden? Kies dan eens voor een ander leuk paasspelletje zoals een paaseierenrace of paashaas-bowlen. Kijk hier voor inspiratie. Er is genoeg te doen op eerste paasdag in Den Bosch!

Een online kerkdienst bijwonen

Verschillende kerken in Den Bosch houden op eerste paasdag een online kerkdienst. Via deze website kan je jouw kerk vinden en zien of er een online dienst is die je bij kunt wonen.

Online vrijmibo

Trommel je vrienden bij elkaar en doe op je paasbest mee aan een online vrijmibo. Op veilige afstand hef je het glas met elkaar. Er zijn verschillende apps die het mogelijk maken om samen wat te drinken!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.