5 x deze uitjes wil je met je vrienden doen in Den Bosch

Aangeboden door Vestingfietsen 10 juli 2018

Als je in Den Bosch woont, ben je vaak gewend om naar je vaste hotspots te gaan in het weekend. Gelukkig is er nog zóveel meer te doen en wij zetten de leukste to-do dingetjes van Vestingfietsen voor je op een rij. Trommel je vrienden op en go!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶
steptour
Foto: Vestingfietsen

Hoe leuk is dit als groepsuitje: een steptour dwars door Den Bosch en Den Dungen. Neem tussendoor plaats op een terras, pak een biertje en step vervolgens weer rustig verder. Klinkt als de perfecte dag! Pluspunt: je bent lekker actief bezig. Bekijk de tarieven hier.

Me Movers Tours

Met je Me Mover een citytour door Den Bosch doen is een prima dagbesteding voor je zaterdagmiddag. En guess what: je bent ook nog eens gezond bezig! Eigenlijk lijkt het net alsof je op een fitnessapparaat staat terwijl je jezelf verplaatst door onze stad.

Huur een fiets of tandem

tandem huren vestingfietsen
Foto: ANP

Ben jij zo iemand die elke keer een ov fiets van het station haalt? Huur dan een keer een fiets, tandem of elektrische fiets en ga de stad verkennen. Je kunt via Vestingfietsen een toffe tour doen en op die manier de stad van een hele andere kant ontdekken. Doen!

Huur een bootje

vestingfietsen
Foto: Vestingfietsen

Hoe leuk is het om gezellig samen met je vrienden en familie een elektrisch bootje te huren, inclusief zon en de skyline van Den Bosch. Dat dachten ze ook bij Vestingfietsen. Zij bieden namelijk vaartochten aan en die moét je een keer gedaan hebben.

Een Natje en een Droogje

bossche-broek
Foto: Het Bossche Broek

Een Natje en een Droogje klinkt an sich natuurlijk al fantastisch en de activiteit zelf mag er ook wezen. Je gaat een ludieke wandeling doen met stads- en natuurgidsen voor een fijne tour door de wilde natuur van het Bossche Broek. Hier lees je daar meer over!

Lees ook:

Vestingfietsen

5 héél goede redenen om onze stad met de boot te verkennen

Hoe leuk is het om gezellig samen met je vrienden en familie een elektrisch bootje te huren, inclusi...
Jee Kast leest een van zijn gedichten uit het bundeltje 'De Dommel' voor.

Dit is nog eens een bijzondere manier om de Dommel over te gaan

Wil je een keer wat anders dan zomaar een boottochtje over de Dommel? Ga dan op stap met Vestingfiet...

Vestingfietsen entertainment

Nu openHele dag

Woudseweg 49, Den Dungen

Bekijk meer:entertainment
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.