Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze supervette evenementen willen we in Den Bosch óók

Door Marèl Holtermans 9 juli 2019

Goed, in Den Bosch kunnen we ons prima vermaken met leuke feestjes. Jazz in Duketown, Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch, Koningsdag: er is het hele jaar door wel iets leuks te doen. Maar af en toe worden we stiekem een béétje jaloers als we supervette evenementen voorbij zien komen bij onze collega’s in andere indebuurt-steden. Dat willen wij ook!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Teckeldag in Zoetermeer

Foto: Indebuurt Zoetermeer

Ode aan de worsthond! Ieder jaar in mei komt heel teckel-minnend Nederland, én liefhebbers uit België, Duitsland, Engeland naar Zoetermeer om daar de teckel te vieren. Zo’n vijfhonderd teckels, hun baasjes en andere fans genieten van een teckel-wandeling, de stormbaan, het teckel-diner en teckel-ijs (ja, je leest het goed: gemaakt van appelmoes en honing en een hondensnack als ijswafel). Vijfhonderd viervoetertjes bij elkaar, dat moet wel een snoezig gezicht zijn. Wij zien zo’n dag vol harigheid hier in Den Bosch ook wel zitten. Misschien dan geen teckeldag, maar een labradordag? Beagledag? Kooikerdag? We moeten natuurlijk wel een béétje origineel blijven.

Obstaclerun Amersfoort

Foto: Ietse Horneman / indebuurt Amersfoort

Hardloopwedstrijdje? Prima, maar dan niet eentje met een saaie route! In Amersfoort hebben ze daar de allerbeste oplossing voor: een Obstaclerun dwars door de stad. Behalve een rondje rennen, klim en klauter je over gigantische opblaasbare obstakels. Superleuk voor grote én kleine kinderen. Wij zien het wel zitten: rondje door de mooie binnenstad en dan eindigen op het springkussen op de Markt? JA! Gelukkig voor ons komt de Urban Trail wel terug naar Den Bosch!

hardloopevenementen in Den Bosch

Je stad op een sportieve manier ontdekken: Urban Trail is terug!

Hoe cool! Met de KLM Urban Trail ga je rennend of wandelend langs trappen, steegjes en door gebouwen...

Watergevecht XXL

Foto: Cees Wouda / AD

Dit is geen terugkerend evenement, maar wél een heel vet feestje. In Amerfoort werd laatst een mega groot watergevecht op poten gezet. Op een snikhete dag kwam iedereen in zwemkleding naar het Eemplein en daar ging het he-le-maal los. Zelfs de brandweer hielp een handje mee met twee bluswagens. HOE TOF! Gemeente Den Bosch, kunnen wij hier ook even toestemming voor krijgen tijdens de volgende hittegolf?

Vierdaagse feesten

Foto ter illustratie ANP

Stiekem zijn we wel jaloers op die gezelligheid. Of je nou wel of niet van wandelen houdt, de feesten rondom de Vierdaagse zijn best wel tof. Zouden wij ook wel willen. Onze collega’s in Nijmegen zijn er alweer klaar voor.

Drakenbootfestival in Apeldoorn

Drakenbootfestival
Foto: ANP

Eind juni is heel Apeldoorn en omstreken in de stad te vinden, want dan wordt het Grolsch Drakenbootfestival gehouden. En dat is niet zomaar een feestje, grote namen als Kensington, Diggy Dex en Lil’ Kleine treden op en dat ziet er zo uit. Iets voor op de Markt bij ons?

Welk evenement zie jij graag in Den Bosch?

Laat het weten via [email protected] of in de comments op onze Facebookpagina. Wellicht zie je jouw favoriete evenement terug in dit lijstje!

Tot die tijd moeten we hier maar van genieten:

hardloopevenementen in Den Bosch

Je stad op een sportieve manier ontdekken: Urban Trail is terug!

Hoe cool! Met de KLM Urban Trail ga je rennend of wandelend langs trappen, steegjes en door gebouwen...
Vrijgezellenfeest evenementen den bosch

Gezelligheid in Den Bosch: deze evenementen vinden plaats in 2019

Oh, wat vonden er afgelopen jaar toffe evenementen plaats in Den Bosch! Veel activiteiten keren gelu...
friends

Deze 6 types kom je tegen op Bossche evenementen

Tegenwoordig is er elk weekend wel een evenement in Den Bosch. Van Opera op de Parade tot aan de Qmu...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.