Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf: je kunt nabij Den Bosch naar een buitenbioscoop… met je huisdier!

Aangeboden door Animal Center 20 september 2019

Hondje Rakker: “YES, daar stopt een auto. Zou het ’t baasje zijn? Snel kijken bij het raam. Als ik mijn voorpoten hier op de vensterbank zet, zie ik hem vanzelf wel. Laat ik maar vast tegen de deur aan trappen, dan weet het baasje meteen dat ik op hem wacht. Ah, tijd voor de begroeting. Waarom loopt hij meteen weer naar de kledingkast? Ik wacht wel bij de deur als hij zich omkleed. Misschien doet-ie wel oude kleding aan voor een lange wandeling. Hé, wacht … waarom heeft hij die goede outfit aan? Gaat-ie nu al weg? Moet ik dan hier blijven …”

Het is niet altijd makkelijk om naar de Tramkade, Kinepolis of de bowlinghal te gaan als je hond je met die typische laat-me-niet-alleen-ogen aanstaart. Herkenbaar dilemma? Dan is dit ideaal voor jou: Animal Center Vught organiseert tijdens het Dierendagfeest een buitenbioscoop waar je je viervoeter gewoon mee naartoe mag nemen. Of je nu je hond of kat mee wilt nemen, alles is mogelijk! 

Dierendagfeest bij Animal Center Vught

Het Dierendagfeest staat helemaal in het teken van – je raadt het al – Dierendag. Het feest wordt gegeven omdat de medewerkers van Animal Center Vught merken dat veel Bosschenaren zoveel liefde van hun viervoeter krijgen, dat ze iets terug willen doen. “We proberen elk jaar iets anders te doen met Dierendag”, vertelt organisator Bert van der Pluijm. “Dit keer bedachten we een buitenbioscoop voor iedereen. Dus zowel dierenliefhebbers zelf als de huisdieren. En we mogen bij deze bekendmaken welke film gedraaid wordt. Het is … A Dog’s Purpose. Een film die perfect bij het thema past en voor het hele gezin – dus ook de dieren – erg leuk is!”

(Tekst loopt door onder de trailer) 

Baasjes elkaar ontmoeten

Bert: “Op deze manier ontmoeten baasjes elkaar en kun je samen ervaringen uitwisselen. Voor zover wij weten wordt het nergens anders in Nederland gedaan en daarom vinden wij het extra leuk om dit te organiseren!” Mocht je zelf geen huisdier hebben, kun je trouwens ook komen. Wie weet kun je daar nog wel nieuwe dierenvriendjes ontmoeten!

Andere activiteiten Dierendagfeest

De buitenbioscoop is niet het enige dat Animal Center Vught die dag organiseert. Vanaf 15.00 uur kun je samen met je pluizenbol naar de markt gaan waar je alles voor je grootste vriend kunt halen. “In totaal zijn er 25 kraampjes. Bij de een haal je nieuwe speeltjes, bij de ander liggen dierensnoepjes”, vertelt Suzanne Mosterd van Animal Center ons. “Daarnaast kun je het goede doel steunen door een shopping bag te kopen. Een deel van de opbrengsten gaat naar Stichting Hulphond.” Genoeg geshopt? Dan schuiven jij en je hond aan bij een van de vele tafels met een frietje. Gezellig!

Let op: neem bij de buitenbioscoop je eigen stoeltje mee voor extra comfort. Als het weer niet meewerkt, kan de buitenbioscoop helaas niet doorgaan. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Animal Center. Meer over Animal Center ontdekken?

Animal Center dierenverzorging

Gesloten13:00 - 18:00

De Schakel 12, Vught

Bekijk meer:dierenverzorging

adv.