Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cindy zoekt een nieuw baasje: ‘Dan ben ik voor altijd de jouwe’

Door Thijs Dingemans 24 januari 2020

Is ze lief of is ze lief? Hond Cindy is op zoek naar een nieuw baasje waar ze veilig en fijn kan leven. Ze zit nu in Dierentehuis Den Bosch, maar hoopt zo snel mogelijk bij jou thuis in de bench te liggen.

Cindy is op zoek naar iemand die haar een nieuw leven kan bieden. Daar is ze echt aan toe; als jonge pup heeft de hond geen goede fase gehad. Ze bracht veel uren door in afgesloten ruimtes en is lang verwaarloosd, schrijft Stichting Dutch Cell Dogs. Ze kan zich veel dagen niet eens meer herinneren. Met haar negen jaar is ze toe aan een tweede jeugd. En misschien vindt ze die wel bij jou thuis…

Cindy

Wie Cindy in huis neemt, heeft er echt een nieuw maatje bij. Ze wordt ontzettend enthousiast van speeltjes en springt onbehouwen tot aan je kruin. Dat doet ze ook als ze een kat of ander dier ziet: ze sprint er dan hard naartoe. Dat is natuurlijk niet zo best voor haar belegen heupjes, dus je moet Cindy een beetje beschermen.

Tekst loopt door onder foto. 

Wie wint het vetrouwen van Cindy? Foto: Dierentehuis Den Bosch

Vertrouwde eigenaar

Omdat de ‘pup’ geen fijn leven heeft gehad, is ze soms wat onwennig in nieuwe situaties. Neem je haar mee naar een familie-uitje, dan kan ze zich onzeker en nerveus voelen. Ze kent dit soort situaties niet en heeft nog niet zoveel van de wereld gezien. “Maar met een vertrouwde eigenaar aan mijn zij, kan ik de wereld aan”, staat op de site van Dutch Cell Dogs.

“Dan ben ik voor altijd de jouwe”

Let wel goed op: als ze iets lekkers ruikt, dan gaat ze haar neus achterna en zonder enige twijfel duikt ze zo in de tas. Heb je dat liever niet? Leg het haar dan nog een keer vriendelijk uit. Dat wil Cindy echt. “Geef jij mij de kans om dagelijks te leren? Dan ben ik voor altijd de jouwe.” Tijdens de training van Dutch Cell Dogs merkten ze goed dat Cindy op haar gemak is als ze een veilige, stabiele omgeving heeft, en een goede maat aan haar zijde heeft. Dan wil ze keihard werken voor je, maar wel met de voorwaarde dat je haar zacht en vriendelijk behandelt. Dat is echt een eis!

Bij wie kan Cindy terecht?

Gun jij Cindy een fijn thuis? En wil je haar alles leren met veel duidelijkheid op een positieve manier? Meld je dan bij Dierentehuis Den Bosch. Cindy zoekt iemand bij wie ze zich vertrouwd voelt en wie haar een tweede kans gunt die ze zo hard nodig heeft. Na het zien van deze beelden ben je helemaal verkocht:

Haallooo, ik ben Cindy een 9 jarige pup. Een 9 jarige pup?? Hoe kan dat nou, hóór ik je denken… Nou, ik namelijk nog hartstikke fit en knap met mijn 9 jaar op de teller! Hier in dit filmpje zie je ook hoe enthousiast ik ben en hoe netjes ik aan een de lijn kan lopen. Helaas is er nog niemand langsgekomen voor mij om mij een gouden mand aan te bieden. Ik zou graag mijn laatste jaren (dat zijn er nog heel veel als het aan mij ligt) niet in het asiel willen doorbrengen. Kan jij mij die goudenmand bieden? Klik dan hieronder op de link om nog meer over mij te weten te komen https://dutchcelldogs.nl/2020/01/13/cindy/

Posted by Dutch Cell Dogs on Wednesday, 22 January 2020

Lees ook:

dierenambulance Den bosch beestjes

De helden van onze beestjes: deze Bosschenaren zetten zich in voor dieren

Een dag per jaar draait alles om je favoriete pluizige viervoeter, gevleugelde vriend of glibberige ...
hond mee naar binnen den bosch

7 x zaken waar jouw hondje mee naar binnen mag

Je kent het wel: lekker aan het wandelen met je lieve hond, maar ondertussen toch even ergens wat wi...
hond aanlijnen paaltje

[VIDEO] MAG DAT: je hond aan een paaltje aanlijnen als jij boodschappen doet?

Bij veel supermarkten mag je je hond niet mee naar binnen nemen. Maar waar moet je jouw viervoeter d...


Meer over Dierentehuis Den Bosch ontdekken?

Dierentehuis Den Bosch

dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Oosterplasweg 41, Den Bosch

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.