Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasjes opgelet: jouw viervoeter maakt kans op de titel ‘de mooiste hond van Den Bosch’

Door Marèl Holtermans 27 januari 2019

Alle baasjes weten het natuurlijk zeker: hún hond is de allermooiste. Vanaf nu kun je dat ook zwart op wit krijgen, want er is een verkiezing voor de mooiste hond van Den Bosch. En als hij of zij écht heel lief kan kijken (koekjes in de aanslag!), dan is de titel ‘mooiste hond van Noord-Brabant’ of ‘mooiste hond van Nederland’ misschien ook nog wel voor jou. 

Bij deze harige verkiezing wordt er gezocht naar de schattigste snoetjes per gemeente, provincie en van heel Nederland. De wedstrijd wordt georganiseerd door Farm Food Hondenvoeding. Hondeneigenaren kunnen hun huisdier opgeven via deze website, vervolgens kan er vanaf 5 februari tot en met 12 maart door iedereen gestemd worden. Je hond hoeft bij deze verkiezing niet aan bepaalde (ras)eigenschappen te voldoen, hij hoeft alleen maar superlief en mooi te zijn. Klinkt dat als jouw Benno of Fluffy? Zorg dan dat hij of zij er even leuk bij gaat zitten voor de foto, en geef je viervoeter op. Wij weten zeker dat de mooiste hond van Nederland in ieder geval in Den Bosch woont.

De finale

De finale vindt plaats tijdens het dierenfestival Animal Event op 5 mei. De winnaars van elke gemeente krijgen daar een certificaat. De provinciewinnaars worden ter plekke nog eens onder de loep gelegd bij een deskundige jury. Zij kiezen vervolgens de landelijke winnaar.

Lees ook:

kat

[VIDEO] Redder gezocht: wie neemt de schattige Mimi in huis?

Elke week zetten we een asieldier in het zonnetje. Honden en katten die in Dierentehuis Den Bosch zi...
hond den bosch

Gespot op instagram: de leukste honden van Den Bosch

Na een rondje Instagram kwamen we erachter dat jullie extreem lieve/grappige/toffe foto's plaatsen v...

Meer over

Dieren Nieuws

adv.