Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Kat Dina verlangt naar dé plek om haar oude dag door te brengen

Door indebuurt Den Bosch 2 december 2019

Alle dieren verdienen – hoe pluizig, speels of veeleisend ook – een fijn thuis. Helaas wonen nog (te) veel dieren bij Dierentehuis Den Bosch. Het allerliefst zouden zij vanavond nog slapen bij hun lieve baasje. Help jij mee? Vandaag zetten we Dina in the picture.

Ja hoor, daar is ze: de schattigste en pluizigste oma van Den Bosch. Kat Dina heeft heel wat meegemaakt in haar leventje. Voordat ze in Dierentehuis ’s Hertogenbosch terechtkwam, zwierf ze al een tijdje door de straten van Den Bosch. Haar vacht was er niet al te best aan toe, maar inmiddels is Dina helemaal aangesterkt.

Bossche pluizenbol

Deze Bossche pluizenbol is een echte levensgenieter. Zeg maar gerust eentje in de categorie waterbak-halfvol in plaats van waterbak-halfleeg. Ondanks haar vroegere zwerversbestaan is ze totaal niet mensenschuw. Ze komt direct naar je toe om kennis te maken. Kopje hier, wat gemauw daar. En als het even kan speelt ze ook graag met mensen. Al kan ze dat ook heel goed alleen. Dit is geen kat die alleen in de doos gaat zitten en nooit met het speelgoed speelt dat je voor haar koopt. Deze oma is namelijk zo speels als een kitten en vindt veel soorten speelgoed tof.

Schatje

Volgens Dierentehuis ’s Hertogenbosch is Dina echt een schatje. De oma werd geboren in 2007. Als je haar weer eventjes naar buiten laat gaan, hoef je niet bang te zijn dat je later ineens heel wat kittens in huis hebt. Dina is namelijk gesteriliseerd. Het is zowel een binnen- als een buitenkat.

Wegsmelten

Nog niet overtuigd of wil je zo snel mogelijk nog meer van Dina genieten? Bekijk dan vooral dit schattige filmpje van Dierentehuis ’s Hertogenbosch. Wij smelten weg!

Tekst loopt door onder de video.

Is het een match?

Geef jij Dina een fijn thuis? Dat heeft ze wel verdiend! Als het een match is, neem je contact op met Dierentehuis Den Bosch via 073 – 6412417. Dan krijg je het telefoonnummer van het pleeggezin, waar je een afspraak mee kunt maken om bij Dina te gaan kijken.

Lees ook:

Kitten Bassie

Baasje gezocht: Kitten Bassie kruipt graag bij je op schoot

Alle dieren verdienen – hoe pluizig, speels of veeleisend ook – een fijn thuis. Helaas wonen nog (te...

Baasje gezocht: Eenzame Bibi snakt naar Bossche boezemvriendin of beste vriend

Alle dieren verdienen – hoe pluizig, speels of veeleisend ook – een fijn thuis. Helaas wonen nog (te...
lucky

Baasje gezocht: Lucky ligt graag spinnend bij je op schoot

Alle dieren verdienen – hoe pluizig, speels of veeleisend ook – een fijn thuis. Helaas wonen nog (te...

Meer over

Dieren

adv.