Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Den Bosch koop je emblemen om je kiel op te fleuren

Door Marèl Holtermans 21 januari 2020

Is jouw kiel nog niet helemaal versierd met emblemen? Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Bij verschillende (pop-up)winkels kun je emblemen kopen, zoals hier. 

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

P.W. Hoofs

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Aangezien in de winter geen ijsjes worden verkocht bij Frezzo, heeft het pand tijdelijk een andere functie: het is een pop-upstore van P.W. Hoofs. In de bakken ligt tijdelijk geen stracciatella-ijs, maar sjaals, knuffels en emblemen!

Carnavalswinkel Den Bosch

Wil je meer keus? Een paar deuren verderop zit Carnavalswinkel Den Bosch. Hier ben je meteen in de carnavalsmood: de hele dag door hoor je carnavalskrakers en het personeel zingt vrolijk mee!

Op de Markt

Ook op de Markt kun je je voorraad bijwerken: midden op het plein staat een kraam waar de medewerkers je met liefde voorzien van de nieuwste emblemen. En ja, ook het officiële jaarembleem is hier te koop.

Oeteldonk Outlet

Net zoals elk jaar zit Oeteldonk Outlet rond de carnavalsperiode in het pand van Foto Video Het Zuiden. Ook hier kun je je loon uitgeven aan emblemen. Dit is de laatste keer dat Oeteldonk Outlet in het pand zit, want Larisa Versluis neemt het pand over en start er een veganstore.

Oeteljee

Bij Oeteljee koop niet alleen emblemen, je kunt hier echt alles voor de favoriete vier dagen van februari kopen. Maar dan ook echt alles.

Oetelhuukske

Bij Marjolijn van Oetelhuukske is het al maanden carnaval: de winkel draait op volle toeren! Ze helpt je graag bij de zoektocht naar de juiste emblemen.

P.W. Hoofs

We hadden het eerder al over de pop-upstore, maar ook bij de hoofdwinkel van P.W. Hoofs kun je emblemen shoppen. En pruiken. En hoeden. En sjaals.

Persoons Carnavalswinkel

Laat het maar aan de experts van Persoons Carnavalswinkel over om de juiste emblemen te vinden. Misschien nog op zoek naar een bijzonder embleem? Dan hebben ze hier genoeg opties!

Zijn we er een vergeten?

Laat het ons weten via [email protected] onder vermelding van ‘emblemen’ of reageer in de comments. Dan vullen wij ons lijstje aan!

Lees ook:

oeteldonk carnavalsembleem namaakemblemen

Haha! Op AliExpress kun je nu wel heel goedkoop carnavalsemblemen kopen

Bij Oeteldonk horen veel tradities. Je kiel versieren met emblemen is er een van. Dan kun je je plaa...
waardebon oetelhuukske

De uitslag! Heb jij de waardebon van Oetelhuukske gewonnen?

We’ve got a winner! Onlangs verlootten we een waardebon van €75,- van Oetelhuukske en we hebben een ...

Binnenkijken bij Nick en Angeline: ‘Het glas-in-lood in ons raam is in de kleuren van Oeteldonk’

Binnenkijken bij Bossche woningen is vaste prik bij indebuurt. Deze week nemen we een kijkje in het ...
Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.