Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hóe tof: zo vieren ze carnaval bij Hotel The Stamp

Aangeboden door Hotel The Stamp 15 februari 2020

Zie je het al voor je? Een chique hotel met antieke meubelstukken dat opeens een heus feestpaleis is. Benieuwd hoe dit eruitziet? Loop dan tijdens carnaval binnen bij Hotel The Stamp aan de Karrenstraat.

Het hotel opende in juni 2019 in Den Bosch en is absoluut een aanwinst. Wellicht heb je al een kijkje genomen, zo niet, gauw doen… De inrichting van het hotel is een mix van Franse renaissance en Aziatische motieven. Tijdens carnaval maken alle antieke meubelstukken even pas op de plaats: Hotel The Stamp is dan een keigezellig feest- en eetpaleis!

Feestpaleis

De benedenverdieping wordt omgetoverd tot ‘Oeteldonks Feestpaleis XXL’. De hele ruimte wordt leeggehaald; alleen de ronde bar blijft staan, de rest van het meubilair gaat een weekje achter slot en grendel. De dj krijgt een mooi plekje in het midden van de feestzaal. Links en rechts staan extra bars, zodat je niet lang op je drankje hoeft te wachten.

Tekst loopt door onder foto. 

carnaval hotel the stamp
11-11 in Hotel The Stamp. Foto: Hotel The Stamp

Stamppot, snert en wok

Wie tijdens het hossen honger krijgt, kan gewoon in Hotel The Stamp blijven. Op de eerste verdieping komt een XXL eetpaleis waar je elke dag vanaf 16.00 uur terechtkunt. Normaal wordt hier ontbijt geserveerd, maar tijdens carnaval geniet je van stamppot met rookworst of een gehaktbal, snert met roggebrood en spek en wok met kip en beef (check hier het volledige menu). Gebruik dit moment om even lekker bij te komen, daarna mag je beneden nog úren hossen.

Afhalen kan ook

Heb je de hele dag in de feestzaal van Hotel The Stamp gehangen en stap je met lege maag naar buiten? Dan hoef je niet per se terug om alsnog te eten in het eetpaleis. Om de hoek (aan de Visstraat) koop je streetfood. En nee, dan bedoelen we geen frietje, pizza of andere vette hap; bij het ‘afhaalpaleis’ scoor je Aziatische gerechten als wok met kip en beef, hotwings of Vietnamese loempia’s.

Carnaval bij Hotel The Stamp

Misschien nog wel het allermooiste van het carnavalsfeestje bij Hotel The Stamp: ze hebben veel wc’s. Je hoeft dus niet ellendig lang te wachten om je blaas (of…) te legen. Dat zijn alweer heel wat extra biertjes!

De openingstijden

Het feestpaleis in Hotel The Stamp opent vrijdag 21 februari om 15.11 uur, zaterdag 22 en zondag 23 februari om 13.11 uur en maandag 24 en dinsdag 25 februari om 11.11 uur.

Komde ge ok ekkes un pilske vatte in ons Feestpaleis XXL of un sateeke mé bami eten in ons Eetpaleis XXL? Ge bent van harte welkom!!

Posted by Hotel The Stamp on Thursday, 13 February 2020

Lees ook:

[VIDEO] Hotel The Stamp is geopend op de Karrenstraat en dat ziet er zo uit

Sinds kort is Hotel The Stamp geopend op de Karrenstraat. En wauw: wat is dit een uniek hotel! Ook a...

Eten (en slapen) bij… hotel The Stamp: ‘Hier hangen meer dan tweehonderd kroonluchters’

Brrr... Het is herfst en de wintermaanden staan op de stoep. Wat waren wij blij met het aanbod om ee...
de postzegel den bosch

Historisch erfgoed! Zo veranderde hotel De Postzegel in The Stamp

Sinds kort is hotel The Stamp open en wauw, wat is het een plaatje. De eigenaren hebben er alles aan...


Meer over Hotel The Stamp ontdekken?

Hotel The Stamp

overnachten

Karrenstraat 77 , 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:overnachten

adv.