Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Honger? Hier kun je tijdens carnaval elke dag goed eten

Aangeboden door Gossimijne 7 februari 2020

We weten als geen ander hóe druk het is bij alle eettenten in Oeteldonk. Wil je ‘snel’ een frietje scoren, sta je een dik halfuur in de rij… Tip: loop tijdens carnaval voor een bord goed eten binnen bij Gossimijne aan de Oude Dieze.

De bistro is elke dag vanaf 17.00 uur geopend zodat je een stevige bodem kunt leggen. Vroeg begonnen? Dan kun je ook na het feesten aanschuiven om met een goedgevulde maag richting je bed te vertrekken; de keuken sluit om 21.00 uur. Het mooie aan Gossimijne is dat je meteen kunt aanschuiven bij binnenkomst. Da’s toch prettig als je na al die biertjes heel wat honger hebt gekregen. Wil je verzekerd zijn van een plaatsje zonder wachttijd, dan raden we aan om een tafel te reserveren. 

Tekst loopt door onder foto. 

gossimijne
De serre van Gossimijne. Foto: Gossimijne

Carnavalsmenu

Aan gekke fratsen doen ze niet bij Gossimijne; geen gekke emblemenacties, hogere prijzen of wat dan ook. Althans… Er zal lekkere carnavalsmuziek zijn en ook werkt het restaurant met een carnavalsmenu (dus toch een actie!). Voor €22,50 leg je een bodem met een lekker voorgerecht en hoofdgerecht. Vooraf heb je de keuze uit tomatensoep met stokbrood of honing-pompoensoep met stokbrood. Het hoofdgerecht biedt vier keuzes: een burger, burrito met pulled pork, pepersteak met peper-, room- of champignonsaus of chili cin carne (vegan). Da’s heel wat anders dan zo’n standaard friet mayo!

De openingstijden van Gossimijne tijdens carnaval

Gossimijne is tijdens carnaval elke dag geopend van 17.00 uur tot 21.00 uur. Zoals gezegd: je kunt voor de zekerheid reserveren, maar ze vinden ook een plaatsje voor je zonder reservering. Al moet je dan soms wel even op een tafeltje wachten. En vooruit, om je alvast lekker te maken, check hier het menu dat je voorgeschoteld krijgt van 21-25 februari:

gossimijne
Carnavalsmenu 2020. Foto: Gossimijne

Lees ook:

Paul runt Gossimijne aan de Oude Dieze: ‘Ik sjouw gewoon mee en help in de bediening’

Bijna twee jaar geleden opende Bistro Gossimijne haar deuren aan de Oude Dieze in Den Bosch. Sinds m...

Meer over Gossimijne ontdekken?

Gossimijne

Geopend17:00 - 23:00

Oude Dieze 25, Den Bosch

adv.