Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alles voor een geslaagde carnaval: hier koop je nu een hoop met korting!

Aangeboden door Makro 20 februari 2019

Oké, het duurt nog héél even voor Oeteldonk echt los is, maar bij Makro zijn ze dat al! De winkel aan de Moermanstraat is er helemaal op voorbereid om jou een geslaagde carnaval te bezorgen. Daarom koop je er nu een hoop (carnavals)producten met lekkere kortingen. 

Van snacks tot disposables tot versiering tot drank: alles voor carnaval is te vinden bij Makro in Den Bosch. De medewerkers dachten: weet je wat, we gooien er ook meteen een paar keigoede acties tegenaan. Zo koop je bijvoorbeeld een inklapbare stoel voor €12.50 zodat je tijdens de optocht lekker met je stoeltje kunt genieten van de wagens en hossende mensen. Een borrel mag daarbij natuurlijk niet ontbreken en daarom is ook veel drank in de aanbieding.

Bier na wijn geeft venijn

Zo scoor je een hoop flessen wijn met 25% korting. Drink je liever bier? Drie kratjes Bavaria koop je voor €8,25, voor de kratten Jupiler, Brand of Alfa geldt 2+1 gratis. Verder zijn ook een heleboel frisdranken (sixpacks en 0.5 literflessen) in de aanbieding. Uiteraard is het fijn om tijdens carnaval een goede bodem te leggen, dus sla ook zéker de partysnacks met korting in!

Versieringen

Je shopt bij Makro nu ook een hoop versieringen met korting. Neem je confetti mee naar huis? Dan betaal je voor de tweede zak de helft van de prijs. Ook voor de ballonnen geldt ‘2e halve prijs’ en koop je twee partypoppers (je weet wel, zo’n ding waar versiersel uitkomt als je eraan trekt), dan krijg je de derde gratis. Zo is je carnaval op voorhand al geslaagd!

De aanbiedingen gelden van woensdag 13 februari tot en met dinsdag 5 maart. 

Check hier de speciale carnavalsfolder van Makro.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Makro. Meer over Makro ontdekken?

Makro boodschappen

Gesloten09:00 - 22:00

Moermanstraat 4, Den Bosch

Bekijk meer:boodschappen

adv.