Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo leer je nieuwe mensen kennen in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 21 september 2019

Of je nu een kersverse student bent en nog maar net je Bossche studentenkamer hebt betrokken of vanwege je nieuwe baan naar deze stad bent verhuisd: Bossche vrienden gaan je leven gegarandeerd leuker maken. Waar en hoe je ze vindt? Daar helpen we je graag een handje mee. Zo kun je nieuwe mensen leren kennen in Den Bosch. 

Pagina 5/7
⟵ swipe swipe ⟶

Via een Facebookgroep

weekendtips vriendschap
Foto: Pexels

Het internet is een goede plek om te beginnen met vrienden maken, als je contacten leggen een beetje eng vindt. Daarvoor is onlangs nog een speciale Facebookgroep in het leven geroepen, maar je kunt natuurlijk ook prima contacten opdoen in groepen als ‘Je bent pas een Bosschenaar‘ of Expats in Den Bosch.

Doe vrijwilligerswerk

Christel. Foto: indebuurt Den Bosch

Vrijwilligerswerk kan je ook waardevolle contacten opleveren. In Den Bosch kun je onder meer vrijwilligerswerk doen bij Galant, net als Christel:

Christel kwam op straat te staan, krabbelde op en doet nu vrijwilligerswerk: ‘Het kan iedereen overkomen’

Een wandeling met iemand maken, moestuin onderhouden of voetbaltraining geven. Met één of twee uurtj...

Nieuwe Mensen Leren Kennen

Nieuwe Mensen Leren Kennen, zo heet de grootste community om – je raadt het al – nieuwe mensen te leren kennen. De club organiseert allerlei (kleinschalige) evenementen en activiteiten. Heel fijn, want iedereen komt erheen met hetzelfde doel, dus dat maakt de boel een stuk minder awkward.

Meetup

Foto: Unsplash

Het platform Meetup bestaat uit allerlei (online) groepen waarbij je je kunt aansluiten: van boekenclubs tot hobbyfotografen en van vrouwen die coderen tot LGBT+’ers. Deze groepen organiseren stuk voor stuk allerlei activiteiten. Ook kun je contact maken met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben als jij: een specifieke taal leren, of trainen voor een marathon, bijvoorbeeld.

Ga sporten!

Foto: indebuurt Den Bosch

Een beetje een open deur misschien, maar je zult niet de eerste zijn die nieuwe contacten op doet door te gaan sporten. Van salsadansen tot bijzondere varianten op yoga: er zijn genoeg sportieve uitdagingen waar je je in Den Bosch aan kunt wagen. Wat dacht je van een lesje boxen bij Studio Nellensports?

Healthy! We gingen een ochtend sporten en high tea’en bij Nellensports

Sporten is niet mijn ding. Maar toen ik werd uitgenodigd door Evelien en Kevin Nellen van Nellenspor...

Meer over Studio Nellensports ontdekken?

Studio Nellensports sportscholen

Gesloten09:00 - 21:00

Vughterstraat 136, 's- Hertogenbosch

Bekijk meer:sportscholen

Ga bij een eetclub

Foto: Pexels.com

Kun je eindeloos praten over eten, vind je het leuk om te koken en heb je er geen problemen mee als er af en toe een groepje mensen over de vloer komt, dan is een eetclub waarschijnlijk iets voor jou. Via eetclub.nl vind je zo’n groep bij jou in de buurt. Met een beetje geluk leer je op deze manier niet alleen nieuwe mensen kennen, maar breid je ook nog eens je receptenrepertoire uit!

En nu?

Foto: Rawpixel | Unsplash.com

Heb je nieuwe mensen leren kennen en zoek je leuke dingen om samen te doen? Dan zit je helemaal goed op indebuurt Den Bosch. Zo laten we je elke week weten wat voor tofs er dat weekend te doen is de stad en maken we aan het begin van de maand een fijn maandoverzicht met leuke activiteiten. Wil je écht niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Den Bosch. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!
Pagina 5/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.