Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Viert jouw opa of oma zijn of haar verjaardag alleen? Zet hem of haar in het zonnetje via indebuurt

Door Marèl Holtermans 1 april 2020

Al die maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn niet leuk, maar wel noodzakelijk. Vooral voor ouderen is het virus gevaarlijk en daarom blijven veel van hen binnen. Voor degenen die jarig zijn, betekent dit dat ze hun verjaardag alleen moeten vieren en daarom willen we jarige opa’s en oma’s van Bosschenaren laten zien dat er aan ze gedacht wordt.

Vorige week werd bekend dat alle verpleeghuizen in Nederland op slot gaan, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Dat betekent dat er ontzettend veel ouderen geen bezoek kunnen ontvangen. Ook veel oude mensen die niet in een verzorgingstehuis wonen, blijven zoveel mogelijk binnen en ontvangen geen bezoek.

Zet je jarige opa en oma in het zonnetje

Kun jij je opa, oma, vader of moeder niet in levenden lijve feliciteren vanwege het coronavirus? Stuur een foto (bijvoorbeeld van jullie samen) met je verhaal naar [email protected] en wij zetten hem of haar in het zonnetje. We zullen een lijstje publiceren met alle inzendingen, zodat de jarige zich toch nog een beetje gezien voelt.

Tip: heeft jouw (groot)ouder geen computer? Dan kun je het artikel printen en opsturen, óf voor zijn of haar raam gaan staan met je laptop of smartphone.

Lees ook:

maatregel coronavirus corona den bosch

Coronavirus in Den Bosch: alle ontwikkelingen op een rij

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen, voor alle Bosschenaren. In dit verzamelartikel...

Bosschenaren bieden massaal coronahulp aan: ‘Samen komen we deze tijd te boven’

De een biedt aan om boodschappen te doen, de ander probeert telefonisch mensen te helpen die op een ...

adv.