Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel Linda: ‘Ik zeg geen ‘nee’ als mister right aanklopt’

Door Marèl Holtermans 4 juni 2020

Over het algemeen heeft Linda Zwanenburg (32) het heel erg goed voor elkaar: de Bossche woont in een leuk appartement in het Paleiskwartier, heeft veel vrienden en een succesvol eigen bedrijf. Dat er geen man in het spel is, is geen ramp. Maar mócht die perfecte vent aankloppen, zou dat heel leuk zijn. Zeker in deze tijd.

“Single zijn in coronatijd, dat is ELLENDE. Ik mis de festivalletjes en het ouwehoeren in de kroeg”, vertelt Linda. “Na een avond uit kan je er als single weer tegenaan. Wat aandacht en geflirt doet een vrouw toch altijd goed. Ik hoop dat het normale leven weer zijn weg gaat vinden.”

In het Paleiskwartier met een harde G

Dat normale leven ziet er voor Linda als volgt uit: ze werkt hard, is veel in het centrum en geniet van haar hond Cooper. “Ik zeg altijd dat hij de enige man in mijn leven is.” Linda groeide op in Schiedam, verhuisde daarna naar de Veluwe en vertrok vervolgens voor de liefde naar Vught. Hoewel dat romantische sprookje inmiddels afgelopen is, voelt ze zich beter dan ooit: “Toen mijn relatie uitging, moest ik kiezen waar ik wilde wonen en dat werd het Paleiskwartier. Ik voel me voor het eerst echt ergens thuis. Ik heb alles om de hoek: natuur, rust, drukte en de stad. Ik geniet iedere dag.”

“Mannen lijken tegenwoordig ook niet serieus moeite te willen doen voor een vrouw.”

Een partner

Hoewel ze heel erg blij met haar leven is, zou de coronatijd een stuk minder saai worden als er een leuke man aanklopt. “Ik zit toch alleen op de bank en dat is soms jammer. Ik ben niet per se op zoek, maar zeg geen ‘nee’ als mister right aanklopt en voor de deur staat. Het moet kloppen, klikken en vanzelf gaan. Als hr-manager ben ik goed in het selecteren van mensen/mannen, maar voor mezelf gaat dat toch iets anders.”

Tekst loopt door onder de foto. 

Foto: Linda Zwanenburg

Mannen doen geen moeite

Date-apps heeft de 32-jarige een tijdje geleden verwijderd van haar telefoon. “Er zijn geen leuke mannen. Mannen lijken tegenwoordig ook niet serieus moeite te willen doen voor een vrouw. Ze zijn er niet aan toe, zijn niet serieus of hebben issues en liegen gewoon keihard.”

“Als hr-manager ben ik goed in het selecteren van mensen/mannen, maar voor mezelf gaat dat toch iets anders.”

Mislukte date

“Een jongen spande echt de kroon: ik had toevallig contact met iemand die ook contact had met de zus van een vriendin. Tegen mij zei die dat die in stad X woonde tegen haar stad Y. Tegen mij zei die dat die net zijn hond had uitgelaten, tegen haar zei die dat die net de crematie van zijn hond had gehad. Hoe sick is dat?!”

Wil jij ook meedoen met onze rubriek ‘vrijgezel van de week’? Laat het weten in de comments of stuur een berichtje naar [email protected].

Niet uitgelezen? Hier zijn meer singles:

Vrijgezel Leoniek

Vrijgezel van de week Leoniek: ‘Een man zou een aanvulling moeten zijn’

Op één van de leukste plekjes van Den Bosch vlakbij het station woont Leoniek (29). Sinds twee jaar ...
Vrijgezel Michiel

Vrijgezel van de week Michel: ‘Ik kan soms te direct zijn’

Ben je al met heel tinderend Den Bosch op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee van een ...
Daphne Bouwman

Vrijgezel Daphne: ‘Ik heb ooit een vriendin laten bellen tijdens een date om weg te kunnen’

Ben je al met heel tinderend Den Bosch op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee van een ...

adv.