Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Guido heeft de gouden tip om sociale onthouding door te komen

Aangeboden door Kleurenwaaier.nl 17 maart 2020

Door de nieuwe maatregelen van de overheid zit Den Bosch de komende weken deels op slot. Horeca, scholen en sportverenigingen zijn tot en met 6 april dicht. Dat betekent dat veel mensen aan huis gekluisterd zijn en heel wat andere dingen (moeten) doen. Maar wat? Voor wie nog géén idee heeft: Guido Breedveld van Kleurenwaaier.nl heeft een leuke tip om je tijd nuttig te besteden en de sociale onthouding door te komen.

“Het laatste dat we moeten doen – denken wij – is bij de pakken neer gaan zitten. Daarom zeggen wij: ga schilderen! Maak het gezellig binnen, schilder je keuken en plak een mooi behang in je kamer. Zo krijg je eindelijk die mooie kleur op de muur van je slaapkamer!” Een fijne bijkomstigheid is dat de lente begint. “Het wordt buiten aangenaam weer, dus ook de buitenkant van het huis kan en mag geschilderd worden”, aldus Guido.

Tekst loopt door onder foto’s.

Foto: Kleurenwaaier.nl
Foto: Kleurenwaaier.nl
Foto: Kleurenwaaier.nl

Maak er het beste van!

Het zijn uitzonderlijke tijden, maar maak er het beste van! Mocht jouw huis – zowel vanbinnen als vanbuiten – een verfbeurt kunnen gebruiken, dan is dit een mooi moment. Kleurenwaaier.nl verkoopt professionele verven van Sigma en Sikkens en is gespecialiseerd in de Engelse verven Farrow & Ball Little Greene en Paint & Paper Library. De winkel aan de Oude Vlijmenseweg 84G is elke werkdag vanaf 8.00 uur geopend (op zaterdag vanaf 9.00 uur) om inspiratie op te doen.*

Liever de deur niet uit?

Geen probleem: Kleurenwaaier.nl verzendt ook alle producten. Als je voor 16.00 uur bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis. Ook als je vragen hebt, kun je het team telefonisch of per mail bereiken voor advies.

* In de winkel doen ze er op dit moment alles aan om zo hygiënisch mogelijk te werken. Zo vragen ze waar mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren en als het kan, graag pinnen.

Lees ook:

Kleurenwaaier.nl

Gratis kleuradvies! 5 x waarom dit de ideale plek is om verf te kopen

Nog nooit binnengelopen bij Kleurenwaaier.nl? Dat wordt tijd! Guido en zijn collega's geven graag ad...
Kleurenwaaier

De grote transformatie van de verfspeciaalzaak van Guido: ‘We bieden exclusieve merken, professioneel advies en beleving’

Tien jaar geleden nam Guido samen met zijn vader de winkel op de Oude Vlijmenseweg over. De zaak hee...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kleurenwaaier.nl. Meer over Kleurenwaaier.nl ontdekken?

Kleurenwaaier.nl hobbywinkels

Geopend08:00 - 18:00

Oude Vlijmenseweg 84-G, Den Bosch

Bekijk meer:hobbywinkels

adv.