Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaaaaf: Bossche Freek Nagtzaam hoort bij de top 100 beste trouwfotografen ter wereld

Door Marèl Holtermans 14 februari 2019

Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar er een Wedding Photojournalist Association. Deze vereniging verbindt trouwfotografen en reikt elk jaar de ‘Top 100 International Wedding Photographers’ uit. In die top 100 spotten we de Bossche Freek Nagtzaam! 

Freek fotografeert al jaren koppels op de allermooiste dag van hun leven: de bruiloft. Hij probeert de spontane momenten tussen de koppels vast te leggen. En met succes, want Freek staat op plek 70 van de top 100 van beste trouwfotografen ter wereld.

Beste van Brabants

Op zijn website zegt hij hierover: “Deze week werd de einduitslag over 2018 bekendgemaakt. Sta ik gewoon in de Top 100 van de beste fotografen van de wereld. Slechts zes Nederlanders hebben deze TOP 100 gehaald en daarvan ben ik de beste fotograaf uit Noord-Brabant. Echt supergaaf.”

Andere Nederlandse fotografen

Freek is niet de enige Nederlandse fotograaf die de top 100 heeft gehaald. Op de achtste (!) plek staat Indra Simons, Isabella Hattink heeft de 11e plek veroverd, Leonard Walpot de 29e, Peter Kos de 87e en Natalja van Ommeren de 92e plek.

De onderstaande foto’s spotten we op Freeks Instagram, het is ons direct duidelijk waarom hij in de top 100 staat!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sneak out during dinner Tijdens het diner van de bruiloft van Kim en Thomas was het prachtig licht buiten. Dus besloten we om er samen even tussen uit te sneaken en deze foto te maken. Het resultaat een blij bruidspaar en blije fotograaf 😉 Wat vinden jullie ervan? * * #wedding #weddingphotography #dutchweddingphotographer #weddingdress #weddingvenue #weddingcake #weddingday #weddingmoments #weddingphoto #awardwinningphotographer #bride #fearlessphotographer #gettingready #realmoments #trouwenin #bruid #bruiloft #bruidsfotografie #bruidsfotograaf #bruidsfotograafuden #uden #bruidskapsel #bruidsboeket #trouwfotograaf #trouwlocatie #trouwen #trouwringen #trouwenin2019 #wijgaantrouwen #canonnederland

Een bericht gedeeld door Platimo Wedding Photography (@platimoweddingphotography) op

Lees ook:

Fidélité

Saskia van Fidélité Bruidsmode mocht de getuige van Máxima kleden

Het is waarschijnlijk de droom van ieder meisje: mensen de meest bijzondere dag van hun leven laten ...
Bossche bruiloft

Bossche bruiloft op Grieks eiland: ‘Dit was echt ons droomhuwelijk’

Tijdens een van de vele vakanties bezochten Angela en Yvette Paxos, een heel klein Grieks eiland ond...
valentijn den bosch

Zo vier je een écht romantische Bossche Valentijnsdag (ook als je single bent)

14 februari, oftewel Valentijnsdag. Óf je vindt het hysterische, commerciële onzin, óf het is helema...

Meer over

Bosschenaren

adv.