Leuk volgens Local Bella: ‘Het allerbeste eten haal je hier in de stad’

Door indebuurt Den Bosch 16 februari 2019

Bella Nag (25) woont al hele haar leven in de stad van de Bossche bollen, op een kort uitstapje naar Arnhem na dan waar ze studeert. Bella houdt zich graag bezig met interieur. Dat zien we terug in haar favoriete plekjes.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verkadefabriek 

Verkadefabriek
Foto: Verkadefabriek

“Hier voel ik me altijd thuis. Dit begint alleen al bij de geur als ik binnenkom. Ik noem het maar de Verkadefabrieklucht: een mengeling van bier en lekker eten. De sfeer die er hangt vind ik ook altijd goed. Zelfs als er maar een paar mensen zitten, is het nog gezellig. En dan heb ik het nog niet gehad over de verschillende zitplaatsen die je er hebt. Voor elke soort gelegenheid is er een aparte zithoek. De banken hier zijn mijn favoriet. Weer in een andere zithoek ging een date van me helemaal naar de knoppen. Ik heb hier inmiddels veel herinneringen opgebouwd.”


Meer over Verkadefabriek ontdekken?

Verkadefabriek bioscopen

Nu open11:00 - 00:00

Boschdijkstraat 45, Den Bosch

Bekijk meer:bioscopen

Djawa

djawa
Foto: Facebookpagina Djawa

“Hier hebben ze echt mijn favoriete eten. Vroeger kwam ik hier alleen om af te halen, maar afgelopen december ben ik er voor het eerst gaan eten met twee vriendinnetjes. Dit beviel me nog beter! Deze plek is in twintig jaar tijd niet veranderd. Dat komt goed uit, want ik hou niet zo van verandering. Mama en ik hebben de traditie dat we hier naartoe gaan aan het eind van schooljaar.”


Meer over Restaurant Djawa ontdekken?

Restaurant Djawa chinese restaurants

Vandaag gesloten

Koedijkstraat 18, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:chinese restaurants
 

Eetbar DIT

Eetbar DIT
Foto: indebuurt Den Bosch

“Als mensen voor het eerst in Den Bosch zijn, neem ik ze altijd hier mee naartoe. Eetbar DIT valt altijd in de smaak bij mijn gasten. De vormgeving is fantastisch en het eten smaakt ook nog eens lekker. De menukaart doorbladeren is hier altijd een feestje, met alle grapjes die ze erin staan. Niets is te gek. Bij een toetje kun je een groot bord met onder meer smarties, slagroom en chocolademousse krijgen. Afgelopen zomer bestelde ik er een vergiet friet en een worteltjestaart.”


Meer over Eetbar DIT ontdekken?

Eetbar DIT cafés

Nu open10:00 - 01:00

Snellestraat 24-26, Den Bosch

Bekijk meer:cafés
 

Daily Poetry

Daily Poetry
Foto: Facebokopagina Daily Poetry

“Dit is een heel leuk winkeltje, dat eigenlijk niet zo bekend is. Hier vind je de leukste cadeautjes. Ik koop hier altijd planten die ik anderen cadeau doe. Bij Daily Poetry hebben ze de meest vreemde en mooie planten. De laatste plant die ik daar kocht, heb ik aan mijn moeder gegeven. Deze had roze nerven. Elke avond gaat de plant dicht en in de ochtend bloeit hij weer open. Hij doet het nog steeds goed. Ik geef graag planten als cadeau en gelukkig zijn ze hier niet te duur. Het assortiment is niet supergroot, maar er zitten goede items tussen.”


Meer over Daily Poetry ontdekken?

Daily Poetry woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Vughterstraat 72, Den Bosch

Bekijk meer:woonwinkels
 

Het Bossche Broek

bossche broek
Foto: indebuurt Den Bosch

“In de zomer fiets ik veel. Ik ga hier graag naartoe met mensen die dit gebied nog niet kennen. We fietsen dan vaak naar Sint-Michielsgestel, dit is zo’n mooie route. Het Bossche Broek is heel speciaal. Zodra het lente wordt, ga ik hier skeeleren. Afgelopen oud en nieuw was ik voor het eerst om 00.00 uur te vinden in Het Bossche Broek. Het was fantastisch om al dat vuurwerk in de verte te aanschouwen. Sinds kort wandel ik er ook weleens met een vriendinnetje. We voelden onszelf net een oud stel, maar het was heerlijk.”

Lees ook:

Leuk volgens local Theo

Leuk volgens local Theo: ‘Een rondje varen over de Dieze is heerlijk’

De echte ins en outs van een stad komen natuurlijk van de locals. Wie in een stad leeft, weet daar a...
Bodique

Leuk volgens voormalig Miss Nederland-finalist Bodique: ‘De beste red velvet cake haal je hier’

De echte ins en outs van een stad komen natuurlijk van de locals. Wie in een stad leeft, weet daar a...
Leuk volgens local brechje

Leuk volgens Local Brechje: ‘Je moet eens bij dit restaurant eten afhalen’

De echte ins en outs van een stad komen natuurlijk van de locals. Wie in een stad leeft, weet daar a...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.