Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Exclusief interview met Mari van de Ven: ‘Straks zien 180 miljoen mensen mijn werk’

Aangeboden door Het Haaratelier – Mari van de Ven 13 maart 2020

De spanning neemt langzaam toe bij Mari van de Ven. Over ruim twee maanden zien zo’n 180 miljoen mensen het werk van de Bossche haarstylist, die het haar van Jan Smit verzorgt tijdens het Eurovisie Songfestival. “Jan is geen jongetje meer. Daar moet straks een stoere vent staan, en vooral ook een lekkerding.” 

Sylvie Meis, Yolanthe Cabau, Antje Monteiro en Wendy van Dijk. Het zijn zomaar wat namen van BN’ers die geregeld door Mari van de Ven in de watten worden gelegd. In mei wordt Jan Smit aan het rijtje toegevoegd. “Wat een project wordt dat”, zegt Mari trots. “We hebben net de loting gehad. Dat was al heel tof. Straks ben ik zeven dagen bezig met Jan. Er kijken dan 180 miljoen mensen naar hem dus ik wil een stoere Jan neerzetten. Hij is tenslotte geen jongetje meer.”

First row

De tijd vliegt voorbij en dus begint de spanning te komen. “Ik maak het Songfestival vanaf de eerste rij mee en zit in het vuur. Die rol vind ik leuk om te vervullen. Het is echt cool. Er hebben nog nooit zoveel mensen naar mijn werk gekeken.” Hoe Jan Smit er precies bijloopt op het Songfestival verklapt Mari nog niet. “Maar er staat een lekkerding. Daar kun je op rekenen.”

Tekst loopt door onder Facebookpost. 

Onze Mari mag het haar doen van Jan Smit tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. 🤩

Posted by Het Haaratelier on Sunday, 9 February 2020

Nog vaker in de salon

Voor het zover is, wordt eerst nog heel wat ander werk verricht. “Ik ben druk zoals altijd. Op dit moment kom ik veel bij Wendy van Dijk die druk is met opnames van nieuwe tv-programma’s. Ik doe haar make-up. In september begint mijn eigen academy weer en ik ben hier elke week een dag in de salon. Overigens ga ik dat vaker doen. Mensen hebben de behoefte om mij te boeken en mijn aanwezigheid wordt gewaardeerd. Dat vind ik zelf ook leuk; Den Bosch zit in mijn hart en ik kom er graag.”

Leuke klussen voor de boeg

Een dagje Den Bosch voelt voor Mari als thuiskomen. “Ik heb jaren in de binnenstad gewoond en vier elk jaar carnaval in Oeteldonk. Dat voelt vertrouwd en ik ken hier veel mensen.” Mari zwaaiend: “Kijk, dat is toch leuk. Mensen begroeten je altijd zo vriendelijk. Den Bosch is echt m’n tweede thuis.” In Amsterdam en omstreken heeft Mari ook genoeg te doen. “Ik heb naast de salondagen nog een fotoshoot met privéklanten en bruiloften. Ook heb ik net een item voor SBS6 en 100% NL afgerond, Qmusic komt nog langs. En als kerst op de taart volgt in het mei het Songfestival.”

Lees ook:

mari van de ven

Tof! Mari van de Ven krijgt een rol bij het Eurovisie Songfestival

Het songfestival mag dan misschien niet naar onze stad komen, het feest heeft toch een Bosch' tintje...
mari van de ven

Mari van de Ven is terug in Den Bosch met Het Haaratelier: ‘Dit voelt als thuiskomen!’

Laat je de naam Mari van de Ven vallen, dan hangt deze vaak samen met mooi haar en prachtige make-up...
mari van de ven

[foto’s] Pam werd door de specialisten van Het Haaratelier opgemaakt en ziet er fantastisch uit

Voor een avondje uit wil je je misschien wel extra opdoffen. Je trekt je mooiste outfit aan en je be...

Annelijn kreeg een make-over bij Het Haaratelier: ‘Er gaat een groot stuk vanaf!’

Tijd voor een make-over! We mochten deze zomer speciaal aan één van onze indebuurtlezers een grátis ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het Haaratelier – Mari van de Ven. Meer over Het Haaratelier – Mari van de Ven ontdekken?

Het Haaratelier – Mari van de Ven kappers

Gesloten09:00 - 18:00

Kerkstraat 75, Den Bosch

Bekijk meer:kappers

adv.