Ober Quentin: ‘Ik focus me graag op de mensen die mij positieve energie geven’

Door Deniece de Ling 10 januari 2019

De ober van de week: de gastvrije (jonge)man die jou heerlijke hapjes en drankjes komt serveren en je comfortabel laat voelen in het restaurant. In deze serie gaan we op zoek naar de leukste obers van Den Bosch. Met deze keer in de rubriek: Quentin Müller (20), ober bij Shintori.

We trappen deze gloednieuwe rubriek af met Quentin die al enige poos als ober werkt bij het welbekende sushirestaurant Shintori. Naast deze bijbaan (waar hij het prima naar zijn zin heeft) volgt hij de opleiding International Business and Languages aan Avans Hogeschool Den Bosch. Verder is hij regelmatig in de sportschool te vinden of gaat hij langs bij vrienden. Ook is hij niet vies van hard werken én vooral niet te vergeten: lekker eten. Snappen wij helemaal!

Van Madrid naar Den Bosch

”Na mijn stage in Madrid zocht ik een flexibel bijbaantje wat ik goed kon combineren met mijn studie. Toen kwam ik dus uit op Shintori. Dit restaurant zit op nog geen 10 minuten loopafstand van het station. Het was dus erg makkelijk om na schooltijd direct door te gaan naar mijn werk. Ik werk er inmiddels alweer twee jaar. Hiervoor zijn mijn bijbaantjes ook altijd in de horeca geweest. Ik ben erg graag onder de mensen en ik hou van lekker eten. Natuurlijk eet ik niet onder werktijd, maar ik vind ik het leuk om dit te combineren. Ik zorg ervoor dat gasten een fijne avond beleven door lekker eten in combinatie met een goed of gezellig gesprek. Het is soms hard werken, maar ik leer er veel van. Vooral door te zien hoe dit proces in elkaar steekt.”

Shintori = voor iedereen

”Het publiek van Shintori ligt heel erg uiteen. Er komen vaak ouderen eten, families met kleine kinderen maar ook ontzettend veel jongeren. Ik denk dat de focus op jongeren ligt, aangezien Shintori enorm veel gebruikmaakt van Social Media.”

Een dosis positiviteit graag!

”Ik sport ontzettend graag. Ik heb een lange tijd gebasketbald, alleen werd dit steeds lastiger te combineren met mijn studie. De trainingen en wedstrijden namen veel tijd in. Om deze reden ben ik omgeschakeld naar het fitness. Dit kun je zelf indelen en daarnaast vind ik lichamelijke verzorging en verbetering erg belangrijk.”

“Wat nog meer belangrijk voor mij is? Leuke dingen blijven doen in het leven met mijn vriendin, vrienden of familie. Ik focus me graag op de mensen die mij positieve energie geven en geef dit ontzettend graag terug. Het leven gaat over delen en ervaren en ik denk dat ik daar redelijk bewust van ben.”

Ken of ben jij een leuke ober uit Den Bosch? Laat het ons weten via [email protected] en wie weet word jij benoemd tot onze Ober van de Week.

Lees ook:

ober den bosch

Wij zijn op zoek naar de leukste obers van Den Bosch!

We gingen eerder op zoek naar de beste barman en barvrouw en nu... gaan we door met de leukste ober ...
postelstraat

Bijna vrij: 7 x dit wil je doen dit weekend in Den Bosch

Al begonnen met aftellen? De vrije dagen komen namelijk weer in zicht! Ook dit weekend worden er hee...
mariapaviljoen

Bucketlist voor 2019: deze dingen móet je doen als Bosschenaar

Goede voornemers? Die zijn maar lastig vol te houden. Wij strepen liever leuke activiteiten van onze...

Shintori Den Bosch

all you can eat

Nu gesloten16:00 - 22:30

Sint Jansstraat 10-12, Den Bosch

Bekijk meer:all you can eat

adv.