Barman van de week: sfeerbeer Jules van Borrelcafé Jij & Ik

Door Deniece de Ling 7 december 2017

De barman: dé sfeermaker die je drankjes inschenkt en je comfortabel laat voelen in het café. In deze nieuwe serie gaan we op zoek naar de leukste barmannen van Den Bosch. Dit keer drinken we een borrel met Jules Holterman, barman bij Borrelcafé Jij & Ik.

We hebben het genoegen met Jules Holterman, 24 jaar en al enige tijd actief als barman in Den Bosch. Eerst bij Café de Smidse en nu al een poosje aan het shinen bij Borrelcafé Jij & Ik. En jongens, we hebben hier te maken met een echte sfeerbeer hoor. Hij maakt er gegarandeerd een feestje van! En jullie zijn het vast met ons eens; die foto spreekt natuurlijk boekdelen.

Flirten moet kunnen

“Als ik achter de bar sta, weet je nooit wat er gebeuren gaat. Er valt altijd wel iets te beleven met mij haha, dat kun je wel stellen ja. Flirten? Moet kunnen, als je het mij vraagt. Mannen willen jagen en vrouwen willen gevangen worden. Simple as that. Er is altijd spel tussen man en vrouw in de horeca, vooral wanneer er alcohol bij komt kijken. Wat mijn favo drankje is? Dat is een skinnybitch: vodka met spa. Ja, dat gaat er wel goed in hoor.”

Eén voor allen…

”…allen voor één. Mijn motto is echt één team, één taak. We maken er met zijn allen een feestje van, maar we zijn pas klaar met werken wanneer ook echt iedereen klaar is. Het leuke aan mijn werk als barman bij de Jij & Ik, vind ik onder andere het publiek. Mensen van 23 jaar tot ongeveer zo’n beetje de leeftijd van 50 komen bij ons feesten. Lekker divers en leuk volk. Iedereen is ook van harte welkom.”

”Zelf hou ik er ook wel van om een feestje te bouwen; lekker opgaan in de muziek, rook erin, goede lichtvorming, confetti en lekker veel drank natuurlijk. Hoppa! Django Wagner kwam hier ook eens spontaan optreden. Iemand besloot hem uit het niets op te bellen. Dat zijn wel echt van die leuke momenten die je hier mee kunt maken bij de Jij & Ik.”

Ondernemend type

”Naast mijn werk bij de Jij & Ik ga ik graag fitnessen, gamen, lekker eten en drinken in fijn gezelschap of sta ik op het veld bij SV B.L.C. Voetballen is ook zeker een passie van me, ook in de zaal met de horecacollega’s. En ambitieus? Dat ben ik wel ja. Mijn vader is hierin wel echt een voorbeeld voor mij en een bron van inspiratie. Dat ondernemende heb ik dan ook van hem. Maar ik hou alle opties voor de toekomst nog open hoor. Of ik mijn weg verder bewandel in de horeca of toch uiteindelijk voor de handel kies, moet ik nog maar even zien. Ik ben nog jong!”

Ben of ken jij een leuke barman in Den Bosch? Laat het ons weten via [email protected] en wie weet wordt jij/hij benoemd tot onze barman van de week.

Borrelcafé Jij & Ik cafés

vandaag gesloten

Karrenstraat 34, Den Bosch

Bekijk meer:cafés