Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij stellen aan je voor… het leukste team van Den Bosch!

Aangeboden door Perrée & Partners 13 februari 2019

Nou mensen, mocht je nog leuke financieel adviseurs zoeken, dan hebben wij die gevonden! We stapten binnen bij Mijn Financier in de Hinthamerstraat en werden aangenaam verrast door het leuke team. Onder het genot van een bak koffie schoven we even aan om kennis te maken. Een dik uur later vertrokken we pas… 

Bereid je dus goed voor, want bij Mijn Financier ben je niet binnen vijf minuten weg. Het team ontvangt je met open armen en koffie, en als je geluk hebt, krijg je ook nog een koekje! Aan tafel merk je meteen dat je naast een brok aan ervaring zit; het kantoor werkt met ervaren adviseurs, die ook nog eens meedenken. Ze brengen helderheid in geldzaken, leggen moeilijke materie goed uit en zorgen dat de klant, die ze kennen alsof het een goede buurman is, altijd de juiste beslissing maakt.

Lekker zorgeloos leventje door Mijn Financier

In het bijzijn van mede-eigenaar Hessel Swartjes ontmoeten we ook Jaimy Liem. De goedlachse adviseurs leggen uit dat het bij Mijn Financier niet draait om een hypotheek met de laagste rente af te sluiten. Ze verkopen niet plat financiële producten. Nee, in de Hinthamerstraat komt een klant binnengestapt voor een zorgeloos leven.

(tekst loopt door onder foto)

Het team van Mijn Financier in Den Bosch. Foto: Tanya Gorree Photography

Alles wordt voor je geregeld

Zo zorgen de financieel adviseurs ervoor dat het kopen van je droomhuis makkelijk en overzichtelijk gebeurt. Ook brengen ze geldzaken rondom een scheiding in kaart en ze denken graag mee als het pensioen in zicht komt. Verder regelen ze bijvoorbeeld de verzekering van je auto of zelfs je welverdiende last-minute vakantie. Hoe handig!

Bij de buurman op bezoek

En hoe doen ze dat dan? Door de tijd te nemen! Bij Mijn Financier zitten ze niet aan een bureau eindeloos velden in te vullen in de pc. Je komt binnen en schuift lekker aan in een comfortabele stoel met een kop koffie. Vervolgens wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Alsof je bij de buurman op bezoek bent! En dat is nog bijna echt zo ook: als jij jarig bent, doet het team een kaartje door de bus. Heb je ze nodig, zelfs ’s nachts? Dan kun je ze gewoon bereiken via WhatsApp, telefoon, Skype of op kantoor.

Groeit als kool!

Het team van Mijn Financier staat altijd voor je klaar en heeft ook nog eens een groot netwerk, is erg lokaal en het bedrijf groeit als kool. Dat blijkt wel uit het feit dat ze in januari een nieuwe vestiging in Hedel hebben geopend en vanaf eind maart gaan ze ook in Vught een samenwerking aan. Het gaat hard! De tijd overigens ook… Na ruim een uur beseffen we dat het ontzettend gezellig is, maar we besluiten toch maar te gaan. Bij het naar buiten gaan hoeven we de deur niet eens te openen. Wát een topteam!


Meer over Perrée & Partners ontdekken?

Perrée & Partners zakelijke dienstverleners

Bilderdijklaan 23, Eindhoven

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.