Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vriendinnen Jaimy en Marie Susanne werken samen: ‘Soms stuurt ze me ’s avonds een lief appje’

Aangeboden door Mijn Financier.nl 19 februari 2020

“Ze had al een paar keer gevraagd of ik hier kwam werken. ‘Nee, dat is niks voor mij’, zei ik dan.” Uiteindelijk ging Marie Susanne van Dijk tóch op gesprek bij Mijn Financier. Ze was meteen verkocht en belandde zo samen met goede vriendin Jaimy Liem op kantoor. “Of we het perfecte duo zijn? We noemen ons altijd Dynamic Duo.”

Wie het kantoor van Mijn Financier in de Hinthamerstraat binnenstapt, weet één ding zeker: aan gezelligheid geen gebrek. Plan een uur in met Jaimy en Marie Susanne en je bent zo drie uur verder. De twee vriendinnen, sinds augustus 2019 ook collega’s, vullen elkaar perfect aan. Is het niet op de werkvloer, dan wel tijdens een duo-interview. “We zijn wie we zijn; dat maakt ons zo sterk”, begint Jaimy. Ze leerde Marie Susanne kennen bij haar vorige baan. “We hadden meteen een klik en die is er altijd gebleven.”

Twee handen op één buik

Dat blijkt. Beiden vullen elkaar goed aan, liggen om het kleinste grapje dubbel en praten vol lof over elkaar. Jaimy tegen Marie Susanne: “Ik heb jou niet voor niets gevraagd. Ik weet waar je goed in bent.” Een bescheiden antwoord van Marie Susanne volgt: “Mijn kracht is dat ik Jaimy kan ondersteunen en mensen op hun gemak kan stellen.” “Zie je, ze is veel te bescheiden! Je bent keigoed.”

Mijn Financier

Jaimy werkt als financieel adviseur bij Mijn Financier, Marie Susanne is intern accountmanager. Jaimy: “Ik ben niet goed in uploaden, jij wel hè.” Marie Susanne knikt bevestigend. Ze benadrukt dat Jaimy en zij altijd voor elkaar klaarstaan. “Laatst had ik een drukke dag op vrijdag. Ik kwam thuis en wilde de klant nog even mailen. Bleek dat Jaimy alle details al had gestuurd. Ik dacht toen: hoe vaak maak je het mee dat een adviseur op vrijdagavond nog bezig is om alle puntjes op de I te zetten?” Die inzet wordt gewaardeerd, blijkt uit een klantreview:

Tekst loopt door onder foto. 

Foto: Mijn Financier

Klant op één

Jaimy en Marie Susanne laten ook graag weten hoe blij ze met elkaar zijn. “Laatst stuurde Marie Susanne me op vrijdagavond een appje. Ik moet het even kwijt…. Je bent een superlieve vriendin, een geweldige collega, maar vooral een topadviseur die altijd klaarstaat voor haar klanten. Petje af. Ook na werktijd spreken we elkaar nog veel.” Marie Susanne vult aan: “Wel veel zakelijk. We zeiden laatst nog dat we weinig doen nu we samenwerken. Maar we hebben nu wel een datum geprikt.” “Wat we gaan doen weten we nog niet”, zegt Jaimy. “Misschien wel winkelen of toch borrelen…”

“We zitten altijd op één lijn”

De twee vriendinnen gaan voor de ander door het vuur en zitten qua visie en werkwijze op één lijn. Of ze ook weleens een discussie hebben? Na even nadenken is Marie Susanne de eerste die antwoordt: “Een echte discussie hebben we nog niet gehad. We denken hetzelfde over dingen en doen ons eigen ding.” Jaimy: “Bij onze vorige werkgever hebben we niet samengewerkt, dus soms is het wel even zoeken. Uiteindelijk zitten we altijd op één lijn.”

Tekst loopt door onder foto. 

Mijn Financier
Jaimy (l) en Marie Susanne gaan voor elkaar én voor de klant door het vuur. Foto: indebuurt Den Bosch

Goed teamwork

Of de twee het privéleven bespreken op de werkvloer? Beiden in koor: “Te weinig, door de hectiek van de dag.” “Maar we lachen veel, hoor”, vervolgt Jaimy. “Bijvoorbeeld op vrijdag; dan gaat de muziek aan en doen we soms een drankje. We kunnen keihard werken, maar hebben zeker ook lol. Het is mooi dat we samen bijzondere momenten kunnen delen, zoals in december. Toen hebben we in een week tijd een hypotheek voor iemand geregeld. Het begon met het adviesgesprek hier, daarna de gesprekken met de makelaar en taxateur. Dat was echt gigantisch goed teamwork. Daar krijg je echt een kick van.”

Een betoverende lach

“Die euforische momenten geven je een fantastisch gevoel”, benadrukt Marie Susanne. “Maar ook als iets minder lekker loopt, trekken we elkaar er weer doorheen.” Ook de buitenwereld ziet dat Jaimy en Marie Susanne het perfecte duo zijn. “We zijn altijd blij en doen ons werk met plezier. Dat stralen we uit.” Op de vraag of ze nog jaren hopen samen te werken, volgt het logische antwoord: “Jaaaaa!”

Heb jij behoefte aan financieel advies? Neem contact op met Mijn Financier. 

Lees ook:

Hypotheekstress! Zo lukte het dertiger Rick om toch een huis te kopen

Alleenstaande vader Rick van de Pas (31) stapt een paar maanden geleden naar Jaimy Liem van Mijn Fin...

7 x dingen die je moet weten als je een woning wilt kopen in Den Bosch

Wil je een woning kopen in Den Bosch? Leuk! Of stressvol? Als je niet al tijdens de bezichtiging zeg...
Mijn Financier

Binnenkijken bij Jaimy en Gerhard: ‘De twee gaskachels zijn de enige bron van verwarming’

Al van buitenaf is het pand waar we dit keer binnenkijken prachtig om te zien. Eenmaal binnen zien w...

Meer over Mijn Financier.nl ontdekken?

Mijn Financier.nl dienstverlening

GeopendHele dag

Hinthamerstraat 149, Den Bosch

Bekijk meer:dienstverlening

adv.