Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marco werkt bij Hoppenbrouwers in Rosmalen: ‘De afwisseling maakt mijn werk zo leuk’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Rosmalen 15 juli 2020

Marco Dingemans werkt sinds 2008 met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Rosmalen. Dit jaar werd de technisch dienstverlener voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “Je hebt ontzettend veel vrijheid.”

Marco begon zijn carrière bij Hoppenbrouwers als tekenaar. Inmiddels is hij ook werkvoorbereider. En dat terwijl Marco jaren in de horeca werkte. “Ik ben hier terechtgekomen als zij-instromer. Na 25 jaar horeca vond ik het tijd voor iets anders. Ik ben eerst begonnen met tekenen en werk nu als werkvoorbereider.”

Werkplezier staat op één

Als werkvoorbereider/tekenaar is Marco dagelijks bezig de voorbereidingen voor een project. “De taak van een werkvoorbereider is onder meer berekeningen maken. Welke diameter is waar nodig op een leiding? Hoe zit het met de afvoer? Verder vraag ik offertes op bij onderaannemers en zorg ik voor de inkoop van producten bij leveranciers. Alle (technische) informatie die betrekking heeft op het project, verwerk ik op tekeningen zodat de monteurs het werk kunnen uitvoeren. We brengen precies in kaart hoe een bouwwerk eruit komt te zien. Die afwisseling maakt mijn werk zo leuk.”

Ambities en dromen worden waargemaakt

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf ontwikkelen. Marco: “Bij Hoppenbrouwers geldt een open structuur. Als je wil doorgroeien, dan kun je dit aangeven. Ikzelf heb niet die ambitie, maar er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo worden er veel cursussen aangeboden en je wordt aangemoedigd om je hiervoor in te schrijven.”

Tekst loopt door onder de foto.

Hoppenbrouwers
Foto: Hoppenbrouwers

Vakmanschap en verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en vakmanschap staat voorop. Marco: “Bij Hoppenbrouwers heb je erg veel vrijheid. Het is een groot bedrijf, maar je werkt in kleine teams aan projecten. Dat geldt bij ons ook; we hebben veel overleg en vergaderingen. We zijn vanaf dag één betrokken bij een project. Aan het einde evalueren we hoe het is gegaan en of het is gelukt binnen de tijd en kosten die ervoor waren berekend. Dat is het kader waarbinnen we moeten werken en zorgt voor een stok achter de deur om efficiënt te werken. Verder bepalen we de invulling met ons eigen team.”

Interesse om bij Hoppenbrouwers te werken? Bekijk de vacatures via de oranje button hieronder: 

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Rosmalen. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Rosmalen ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Rosmalen installatiebedrijven

Vinkenveld 6, Rosmalen

Bekijk meer:installatiebedrijven

Lees ook:

hoppenbrouwers rosmalen

Zussen Jozet en Marga runnen Hoppenbrouwers Rosmalen: ‘We zijn verkozen tot Beste Werkgever!’

Hoppenbrouwers Techniek is behoorlijk actief in onze regio: de technisch dienstverlener heeft meerde...

adv.