Advertentie wordt geladen…

Geen ervaring nodig: 5 x vacatures voor starters in Den Bosch

Ben jij net afgestudeerd of wil je een carrièreswitch maken? Bij deze banen in Den Bosch heb je geen ervaring nodig, slechts een flinke portie motivatie. Dat maakt deze vacatures heel geschikt voor starters of als je graag werken en leren wil combineren. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Advertentie wordt geladen…

Leerling monteur

Lijkt het jou wel wat om te sleutelen aan gigantische wagens? Truckland is op zoek naar leerling monteurs. Het enige wat je vooraf nodig hebt is een vmbo- of havodiploma en affiniteit met techniek. De opleidingskosten (incl. vrachtwagenbewijs) worden door Truckland vergoed.

Meer informatie

Leerling monteur (m/v)

Truckland

  • Fulltime
  • 29 april 2021

Truckland

Rietveldenweg 46, 5222 AS Den Bosch

Nu gesloten

Meer informatie

Leerling-dakdekker

Kieskeurig Dakbeheer in Den Bosch is op zoek naar een durfal zonder hoogtevrees. Als leerling dakdekker werk je samen met collega dakdekkers die jou de kneepjes van het vak leren. Ervaring is dus niet nodig. Lijkt het jou leuk om te werken op grote hoogte met uitzicht over Den Bosch? Solliciteer op deze vacature! 

Meer informatie

Leerling dakdekker

Dakbeheer Kieskeurig

Kieskeurig Dakbeheer Den Bosch is op zoek naar een leerling dakdekker. Heb je geen last…

  • Fulltime
  • 28 april 2021

Topper

Dakbeheer Kieskeurig

Nu gesloten

Meer informatie

Bedieningsmedewerker

Werk je liever in de horeca? Gastrobar 6 zoekt een bedieningsmedewerker. Voor deze baan is ervaring niet noodzakelijk. Goede zin en een flinke dosis humor komen wel goed van pas. Iets voor jou? Solliciteren doe je via onderstaande knop.

Meer informatie

Bedieningsmedewerker

Gastrobar 6

Gastrobar 6 is op zoek naar een bedieningsmedewerker of gastheer/gastvrouw. Wat ga je doen? Je…

  • Fulltime/Parttime
  • 22 april 2021

Topper

Gastrobar 6

Karrenstraat 6, 5211 EH Den Bosch

Nu geopend

Meer informatie

Bezorger

Ben jij sneller dan het licht en in het bezit van een rijbewijs? Dan kun je bezorger worden bij SOHO. Het sushirestaurant zoekt meerdere bezorgers boven de 18 jaar die de bestellingen bij mensen thuis bezorgen.

Meer informatie

Bezorger

Soho Den Bosch

  • Parttime
  • 29 april 2021

Soho Den Bosch

Bordeslaan 2, 5223 MR Den Bosch

Nu gesloten

Meer informatie

Leerling operator

Voor deze functie is affiniteit met techniek van belang, maar ervaring is niet nodig. Als leerling operator leer je de kneepjes van het vak van een collega.  Je bent hierbij verantwoordelijk voor een eigen machine. Ze zijn op zoek naar een aanpakker die per direct kan beginnen.

Meer informatie

Leerling operator

WerkTalent

  • Techniek
  • Fulltime
  • 23 april 2021

Ook interessant:

Meer in deze categorie

Bedrijvigheid

Ga naar “Bjorn is stripboekenverkoper in Den Bosch: ‘Thuis heb ik 35.000 strips’”

Bjorn is stripboekenverkoper in Den Bosch: ‘Thuis heb ik 35.000 strips’

Ga naar “Je kunt het zo gek niet bedenken: 6 x creatieve ondernemers in Den Bosch”

Je kunt het zo gek niet bedenken: 6 x creatieve ondernemers in Den Bosch

Ga naar “Werken in de binnenstad: 5 x de leukste banen in Den Bosch”

Werken in de binnenstad: 5 x de leukste banen in Den Bosch

In onze gids

Ga naar “Time to Wine”

Time to Wine

  • Orthen 85
  • Winkelen

Nu geopend

Ga naar “Terra Rosa”

Terra Rosa

  • Poeldonkweg 5
  • Bloemisten

Nu geopend

Ga naar “Shoarma Hintham”

Shoarma Hintham

  • hinthamereinde 29
  • Restaurants en horeca
  • 16:00 - 01:45

Nu geopend

Aanbiedingen

Ga naar “Twee trouwringen voor de prijs van één”

Twee trouwringen voor de prijs van één

  • Anny van Buul Juweliers B.V.
  • Geldig t/m 30 juni 2021
Ga naar “Flügel van € 26,99 voor € 19,99”

Flügel van € 26,99 voor € 19,99

  • Makro
  • Geldig t/m 22 juni 2021
Ga naar “Kersen van € 3,49 voor € 1,99”

Kersen van € 3,49 voor € 1,99

  • Lidl
  • Geldig t/m 20 juni 2021
Ga naar “PHILIPS Airfryer XXL van € 199 voor € 179”

PHILIPS Airfryer XXL van € 199 voor € 179

  • BCC
  • Geldig t/m 20 juni 2021
Ga naar “Opblaasbaar Zwembad € 14,99”

Opblaasbaar Zwembad € 14,99

  • Blokker
  • Geldig t/m 20 juni 2021

Vacatures

Ga naar “Lingeriestylist”

Lingeriestylist

  • Annadiva
  • Parttime

Topper

Ga naar “Klantenservicemedewerker”

Klantenservicemedewerker

  • Annadiva
  • Parttime

Topper

Ga naar “Supervisor horeca”

Supervisor horeca

  • Libéma
  • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “Medewerk(st)er Contact Center”

Medewerk(st)er Contact Center

  • Libéma
  • Fulltime

Topper

Ga naar “Bedieningsmedewerker”

Bedieningsmedewerker

  • Sitio | Food – Drinks – Friends
  • Parttime

Topper