Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ellen werkt bij Hoppenbrouwers in Heesch: ‘Als je om iets vraagt, wordt dit meteen geregeld’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Heesch 5 juli 2020

Ellen Dekkers werkt sinds april 2019 met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Heesch. De technisch dienstverlener werd in 2020 voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “Je hoeft maar iets te vragen en het wordt binnen een uur geregeld. Dat zie je niet vaak.”

Ellen begon haar carrière bij Hoppenbrouwers als servicecoördinator. “Ik werkte voorheen bij een ander installatiebedrijf, daar was veel hiërarchie. Alles moest eerst via veel lagen voordat iets geregeld kon worden. Zo zit ik niet in elkaar, ik wil doorpakken. Bij Hoppenbrouwers kan dit wél. Als je om iets vraagt, wordt dit meteen geregeld. Als we dingen constateren, dan kunnen we dit met het team overleggen en doorvoeren, zonder dat het eerst langs een aantal man moet.”

Werkplezier staat op één 

Als servicecoördinator voor de afdeling ‘onderhoud’ is Ellen dagelijks bezig met het ondersteunen van de monteurs. Ze doet de planning voor het jaarlijks onderhoud, meldt klanten aan, bestelt materialen, zet alles goed in het systeem en checkt bij klanten of ze tevreden zijn. “De hectiek maakt mijn werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde. De monteurs staan voor veel dingen in hun werkzaamheden, daarom hebben we continu overleg. Zij zijn het gezicht bij de klant. We sparren veel en werken effectief samen om tot de beste dienstverlening te komen.”

Tekst loopt door onder foto. 

hoppenbrouwers techniek heesch
“Als jij iets wil en je geeft dit onderbouwend aan, dan krijg je het ook.” Foto: Hoppenbrouwers

Ambities en dromen worden waargemaakt

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf ontwikkelen. Ellen: “Als jij iets wil en je geeft dit onderbouwend aan, dan krijg je het ook. Daarnaast krijgen we specifieke cursussen die betrekking hebben op je functie. Deze neem je na afloop mee naar de werkvloer; de inhoud kun je toepassen op de vestiging. Op deze manier ontwikkel je jezelf (en je collega’s) erg goed.”

Vakmanschap en verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en vakmanschap staat voorop. Ellen: “Ik ben zelf niet heel erg onderlegd in het technische gedeelte, dus ik leg de verantwoordelijkheid bij de monteurs. Ik doe het voorwerk en stuur de monteurs op pad. Mijn manier van plannen vinden ze fijn. Ik neem ze ook volledig mee in het traject en proces. Andersom geldt dat ook: we betrekken elkaar in elkaars werkzaamheden. Dat maakt ons een ontzettend sterk team.”

Interesse om bij Hoppenbrouwers te werken? Bekijk de vacatures via de oranje button hieronder: 

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Heesch. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Heesch ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Heesch installatiebedrijven

Osseweg 3, Heesch

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.