Dit zijn de 5 beste vacatures van Den Bosch!

Door Caroline Lichtenberg 11 februari 2018

Op zoek naar een leuke (bij)baan? Er zijn een heleboel vacatures in Den Bosch waar vast en zeker jouw droomjob tussen zit. Dit zijn – wat ons betreft – de vijf leukste banen waar je op dit moment op kunt solliciteren.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Café Cinq

cinq
Foto: Café Cinq

Midden op de parade in één van de leukste cafés aldaar vind je café Cinq. Hou jij wel van een baan in de horeca? Dan is deze wat voor jou! Ze zoeken iemand voor in de bediening. Bekijk hier de vacature!

Café Cinq cafés

nu open09:30 - 02:00

Parade 5, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

Lucardi

lucardi
Foto: Lucardi

Hou je van sieraden en van mensen helpen? Bij Lucardi ben je het visitekaartje van de winkel en zorg je ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt. Geinteresseerd? Bekijk hier de vacature!

Lucardi juweliers

nu open10:00 - 21:00

Kerkstraat 8, Den Bosch

Bekijk meer:juweliers

Brasserie Van Heinde

van heinde
Foto: Brasserie van Heinde

Binnen de EMTÉ in Den Bosch vormt Brasserie van Heinde letterlijk en figuurlijk een centrale plek. Dit is de plek waar gasten aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Als Medewerker Horeca / Bediening ben jij het visitekaartje van het restaurant. Je voornaamste doel is om het de gasten naar de zin te maken. Bekijk hier de vacature!

Heinde & Ver restaurants en horeca

Orthenseweg 60, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

Werken bij de SuperCoop

supercoop
Foto: indebuurt Den Bosch

Ben jij altijd vrolijk? Hou je van afwisseling? En ben je een pietje-precies? Dan zoekt Coop jou! Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Maar je doet nog veel meer. Lees de vacature hier.

Supercoop/Coop Paanakker supermarkten

nu gesloten08:00 - 20:00

Buitenpepersdreef 353, Den Bosch

Bekijk meer:supermarkten

Medewerker bij het Kruidvat

Houd jij van aanpakken en zorg jij dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke Kruidvat? Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat. Bekijk hier de vacature!

Kruidvat Hinthamerstraat drogisterijen

nu open09:00 - 21:00

Hinthamerstraat 36-38, Den Bosch

Bekijk meer:drogisterijen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶