Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zussen Jozet en Marga runnen Hoppenbrouwers Rosmalen: ‘We zijn verkozen tot Beste Werkgever!’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Rosmalen 21 februari 2020

Hoppenbrouwers Techniek is behoorlijk actief in onze regio: de technisch dienstverlener heeft meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in Rosmalen. Zussen Jozet en Marga leiden het installatiebedrijf én de Baderie. Tijd voor een kennismaking!

De zussen Jozet den Otter en Marga van Venrooij werken als vestigingsleider(s) bij de technisch dienstverlener. Marga legt uit wat Hoppenbrouwers allemaal doet: “Gas, water, riool, mechanische ventilatie en warmtepompen; we doen alle werktuigbouwkundige aansluitingen voor zowel particulieren als aannemers. We zijn betrokken bij veel grote projecten in de regio; we werken voor vaste aannemers en krijgen daardoor grote opdrachten. In Heesch doen we binnenkort de installatie bij 22 nieuwbouwappartementen. Ook in Tilburg, Veghel, Vinkel en Breda hebben we veel projecten lopen. Binnenkort volgt een thuiswedstrijd: we nemen dan 46 woningen in Rosmalen onder onze hoede.”

Tekst loopt door onder foto.

hoppenbrouwers Rosmalen
Baderie Rosmalen. Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Beste Werkgever

Veel werknemers werken al jaren bij Hoppenbrouwers Rosmalen, dat als enige Hoppenbrouwers-vestiging ook een showroom vol badkamerinspiratie heeft. Jozet runt de Baderie, Marga het installatiebedrijf. Beiden merken dat de betrokkenheid van het personeel groot is. De mens staat binnen het bedrijf centraal en dat heeft er onder meer toe geleid dat Hoppenbrouwers Techniek is verkozen tot ‘Beste Werkgever 2019-2020’. Net als in 2017-2018 krijgt de technisch dienstverlener ook nu het keurmerk ‘Beste Werkgever’; met een gemiddelde van 7,9 steekt het bedrijf ver uit boven het branchegemiddelde.

De kracht zit in de medewerkers

De beste technisch dienstverlener van Nederland heeft ook de ambitie om de meest duurzame dienstverlener te worden. Daarin hebben ze zich in de ruim honderd jaar dat het bedrijf bestaat kunnen ontwikkelen; Hoppenbrouwers is in 1918 begonnen als eenmanszaak. Nu werken er ruim 1250 mensen. Jozet en Marga hopen dat dat aantal alleen maar meer wordt. “Groeien qua personeelsbestand is een van onze ambities”, zegt Jozet. “En we willen een eigen praktijkschool oprichten binnen onze vestiging. Zo kunnen we nieuwe toppers klaarstomen.” Wil jij een van de nieuwe collega’s worden en dichtbij Den Bosch werken? Neem dan een kijkje bij de vacatures via de oranje button hieronder.


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Rosmalen ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Rosmalen installatiebedrijven

Vinkenveld 6, Rosmalen

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.